ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Πάει καιρός, Γουέστ Μπρομ!

Στην προ εβδομάδας επικοινωνία δεν βγήκαν τα μεγάλα σημεία, ωστόσο η Σεντ Μίρεν (σε απόδοση 2.20) έδωσε ένα μικρό κέρδος στη στήλη! Φουλ με τη μεγάλη κατηγορία στην Αγγλία συνεχίζουμε...

Κρίσταλ Πάλας – Μπέρνλι : Στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού η Πάλας μονάχα άνετη δεν είναι. Αποκλείστηκε από το Κύπελλο και πλέον παραμένει μονάχα ο προφανής στόχος της παραμονής στην Premier League. Το τελευταίο διάστημα πέτυχε σπουδαία αποτελέσματα, όπως η ανατροπή στο Σαουθάμπτον (1-2) και η ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Σίτι (0-0) που θα ήταν νίκη αν ευστοχούσε ο Μιλιβόγεβιτς σε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Η Μπέρνλι δυσκόλεψε για λίγο τους «πολίτες» στο FA Cup, όμως ηττήθηκε με 4-1 κι αποκλείστηκε. Δύσκολο πρόγραμμα έβγαλε, με καλύτερες ομάδες, οπότε λογικές είναι κάποιες ήττες όπως από Τότεναμ (0-3) και Λίβερπουλ (1-2) εντός. Αγωνιστικά προβλήματα έχουν και οι δύο ομάδες. Σλουπ, Τάουνσεντ, Γουάρντ, Νταν, Λόφτους-Τσικ, Σακό, Πάντσεον, Γουίκαμ για τους Λονδρέζους. Ταρκόβσκι, Άρφιλντ, Λονγκ για τους «clarets». Η πρόσφατη παράδοση είναι εναντίον της ομάδας του Χότζσον. Η εκτίμησή μας για το δημιούργημα του Ντάιτς είναι δεδομένη, όμως το momentum πηγαίνει περισσότερο με την Πάλας, που πρέπει να προηγηθεί. Αν το κάνει, θα έχει φτάσει στη μισή δουλειά. Σε 48 ματς Premier League με προπονητή τον Σον Ντάιτς, που η Μπέρνλι δέχτηκε πρώτη γκολ έχασε στα 39 εξ αυτών! «Άσος». 

Γουέστ Μπρομ – Μπράιτον : Βυθισμένη στις θέσεις υποβιβασμού η Άλμπιον έχει να κερδίσει από τις 19 Αυγούστου, στο 0-1 επί της Μπέρνλι. Πέρασαν είκοσι ματς Premier League! Ο Πάρντιου περιμένει ακόμη να κάνει σεφτέ στο Πρωτάθλημα, μετά την πρόκριση επί της Έξετερ (0-2) στο Κύπελλο. Η Μπράιτον απέκλεισε την Πάλας, αλλά στην Premier έχει οπισθοχωρήσει. Μακρόχρονες οι απουσίες, στόχος και για τις δύο στο ματς της 23ης αγωνιστικής είναι να μην χάσουν! Η Γουέστ Μπρομ συντηρεί καλή παράδοση στο «Χόθορνς» με την Μπράιτον, η οποία παρουσιάζει σοβαρά επιθετικά προβλήματα ως φιλοξενούμενη. Ήρθε η ώρα η WBA να κερδίσει και να ξεμπλοκάρει λίγο.   

Τότεναμ – Έβερτον : Η υπερβολική απόδοση του «διπλού» των «ζαχαρωτών» καθορίζει σχεδόν απόλυτα το προτεινόμενο σημείο. Η Έβερτον, χωρίς μεγάλο άγχος πλέον, κοιτάζει μονάχα προς τα επάνω με τον Σαμ Άλαρνταϊς στον πάγκο της. Ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο και το εύκολο 0-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γκούντισον Παρκ» δεν είναι καλοί σύμμαχοι για την έκπληξη. Ούτε, φυσικά, νωρίτερα η ήττα στο Μπόρνμουθ. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, θα έχουν τον νεοφερμένο Τοσούν διαθέσιμο. Υπολογίζοντας ότι ο Τούρκος θα φρεσκάρει τη γραμμή κρούσης. Για τον Ποκετίνο νέοι τραυματισμοί δεν υπάρχουν. Η Τότεναμ απέκλεισε τη Γουίμπλεντον (3-0) και συνεχίζει στο Κύπελλο, έχοντας πραγματοποιήσει αμέσως πριν δύο μέτριες εμφανίσεις. Στο 0-2 επί της Σουόνσι νίκησε με διαιτησία και τύχη, αφού οι Ουαλοί έχασαν καλές ευκαιρίες. Στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ πέταξαν 2 βαθμούς και μόλις στο τέλος ισοφάρισαν. Η Τότεναμ στη χειρότερη θα είναι 6η φέτος, όμως η Άρσεναλ παραμονεύει να της αρπάξει την πεντάδα. Δεν είναι για τόσο χαμηλές τιμές κι ας κερδίσει 5-0!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
13/01/2018 — 04:58 π.μ.
Κρίσταλ Πάλας - Μπέρνλι 12.05
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.05 205
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
13/01/2018 — 04:58 π.μ.
Γουέστ Μπρομ - Μπράιτον 12.1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
125 2.1 262.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
13/01/2018 — 04:58 π.μ.
Τότεναμ - Έβερτον 211.5
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 11.5 287.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ