ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Κυνηγώντας... 5άρια!

Παρά τις άστοχες επιλογές στη δύση του 2017 και στην αυγή του 2018, το ταμείο στο anti-booker.com παραμένει ψηλά στις +355 μονάδες. Αυτό καλούμαστε να υπερασπιστούμε εκ πρώτης και ν’ αυγατίσουμε!

Πανιώνιος – Κέρκυρα : Έναρξη δεύτερου γύρου στη Super League, με τον Πανιώνιο να μπαίνει από την 5η θέση. Επίτευγμα αν αναλογιστεί κανείς ότι στη Νέα Σμύρνη έχει μόλις 50% αποτελεσματικότητα! Οικονόμου (Παναθηναϊκός) και Μασούντ (ΑΕΚ) τελείωσαν, με τους Κότνικ (βασικός τερματοφύλακας) και Γεσίλ (βασικός επιθετικός) να μην υπολογίζονται για το πρώτο ματς του 2018. Οι Επτανήσιοι, για τη 16η αγωνιστική, αρχίζουν νέα εποχή με τον Σάκη Τσιώλη στο τιμόνι τους. Αποκτήθηκαν παίκτες στην επίθεση και στην άμυνα, με το μεγάλο πρόβλημα της Κέρκυρας να είναι η παραγωγή. 4 γκολ εκτός έδρας μόλις, καμία νίκη, 13 γκολ παθητικό ως φιλοξενούμενοι. Ο Τσιώλης είναι έμπειρος προπονητής, δεν αντιμετωπίζει σοβαρές απουσίες και θ’ αλλάξει την εικόνα τους. Ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα και στις αποδόσεις που δίνεται είναι… έτοιμος για κόντρα! «Διπλό». 

Σεντ Μίρεν – Ινβερνές : Η Σεντ Μίρεν των 13 νικών στη σκωτσέζικη Championship, που είναι φαβορί για το Πρωτάθλημα και τη απευθείας άνοδο, υποδέχεται την Ινβερνές η οποία έχει 18 βαθμούς λιγότερους κι επί της παρούσης συμπληρώνει τη Λίγκα! Με υποβιβασμό δεν θα κινδυνεύσει, ούτε με playout, ωστόσο για να προλάβει τα playoffs θα πρέπει να πάρει αποτελέσματα που θα της κάνουν διαφορά! Ως τώρα δεν δείχνει πως μπορεί να το πράξει συνεχόμενα. Οι «Άγιοι» μετά το 1-1 στο Μόρτον είδαν την Νταντί Γιουνάιτεντ να πλησιάζει στο -3. Πρώτη γκέλα μετά από τέσσερις σερί νίκες. Ευκαιρία για τη Σεντ Μίρεν είναι το παιχνίδι. Και στοιχηματικά, αφού η τιμή του «άσου» είναι αξιοπρόσεκτη και θυμίζει βαθμολογικό… ντέρμπι! Σημαντική η απουσία του επιθετικού Βίγκουρς (4 γκολ) για τους φιλοξενούμενους. 

Γουλβς – Σουόνσι : Τι νόημα έχει για τη Σουόνσι πορεία στο Κύπελλο, αφού βρίσκεται στην 20ή και τελευταία θέση της Premier League με 16 βαθμούς; Δεν προέχει η σωτηρία; Στο 0-2 από την Τότεναμ, πάντως, ήταν καλύτερη. Βρέθηκε να κυνηγά το σκορ με γκολ οφσάιντ, είχε δοκάρι, ευκαιρίες και τελικά πλήρωσε μάλλον την ατυχία της. Η Γουλβς, αντίθετα, είναι πρώτη στην Championship με +12 βαθμούς απόσταση από τη 2η Ντέρμπι και στο +14 από τα playoffs. Άρα μιλάμε για σχεδόν καπαρωμένη την απευθείας άνοδο. Την παίρνει, δηλαδή, για… πολυτέλειες! Έχει χάσει μία φορά στο Πρωτάθλημα στο «Μόλινιου» (1-2 από την Κάρντιφ στις 19 Αυγούστου). Rotation θα κάνει και ο Εσπίριτο Σάντο (πρώην προπονητής τερματοφυλάκων στον Παναθηναϊκό) και ο Καρβαλιάλ (πρώην Αστέρας Τρίπολης)! Για τους «κύκνους» η τιμωρία του Νότον και ο τραυματισμός του Έιμπραχαμ είναι προβλήματα. Μάχιμος λογίζεται ο χρησιμότατος Μπονί. Όμως τα σετ αποδόσεων είναι φουλ για κόντρα. Ακόμη τις δύο ομάδες τις χωρίζει μία κατηγορία… «Διπλό».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
06/01/2018 — 11:34 π.μ.
Πανιώνιος - Κέρκυρα 25
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5 125
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
06/01/2018 — 11:34 π.μ.
Σεντ Μίρεν - Ινβερνές 12.2
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
55 2.2 121
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
06/01/2018 — 11:34 π.μ.
Γουλβς - Σουόνσι 25.4
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5.4 135

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ