ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Έβερτον… δυνατά!

Μπόλικη Βρετανία έχει η σαββατιάτικη στήλη στο anti-booker.com, μ’ ένα ματς από την αγγλική κι ένα από τη σκωτσέζικη Premier League.

Έβερτον – Χάντερσφιλντ: Ακόμη και στα χάλια που αντιμετωπίζει, ως τώρα, είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μία τόσο ακριβή ομάδα είναι δύσκολο να εμπλακεί σε περιπέτειες. Η Έβερτον, με το 4-0 επί της Γουέστ Χαμ του πρώην της Ντέιβιντ Μόις, έφτασε τις τέσσερις νίκες στο «Γκούντισον Παρκ». Ματσάρα έκανε ο Ρούνεϊ με 3 γκολ στο τελευταίο ματς του υπηρεσιακού Άνσγουορθ, που γυρίζει βοηθός. Ο Σαμ Άλαρνταϊς θα είναι ο συνεχιστής στην τεχνική ηγεσία, ο πρώτος προπονητής που αναλαμβάνει έβδομη ομάδα στην Premier League. Στις έξι προηγούμενες είχε καλύτερο απολογισμό βαθμών στα δέκα πρώτα παιχνίδια του, σε σχέση με τους προκατόχους του στα ισάριθμα τελευταία τους. Ο Άγγλος ντεμπουτάρει με τη Χάντερσφιλντ. Με τον αέρα του και μόνο η Έβερτον διέλυσε τους Λονδρέζους. Η Χάντερσφιλντ είναι ισόβαθμη με τα «ζαχαρωτά». 16 γκολ παθητικό εκτός έδρας και μία νίκη μόλις δείχνουν ότι η δυναμική της, μέχρι στιγμής, είναι στο «σπίτι» της. Μεσοβδόμαδα διαλύθηκε, με 5-0, στο «Έμιρεϊτς» από την Άρσεναλ. Ο μεσοεπιθετικός Λα Πάρα είναι τιμωρημένος, ενώ δεν αναφέρεται σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα στους γηπεδούχους. Για κάποιο λόγο ο «άσος» έχει πάρει ανοδική πορεία, που σημαίνει ότι η Έβερτον κοντράρεται στοιχηματικά. Στο 1.83 υπάρχει αξία, την οποία ακολουθούμε.

Σεντ Τζόνστον – Κιλμάρνοκ: Η Κιλμάρνοκ τις δύο νίκες της στη σκωτσέζικη Premier League τις έκανε εκτός έδρας. Στο 1-3 από την Αμπερντίν επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι ως γηπεδούχος δεν μπορεί! Η Σεντ Τζόνστον, αντίθετα, κατάφερε να περάσει από το Εδιμβούργο (2-1 τη Χιμπέρνιαν) και βρίσκεται στο +6 από την εν προκειμένω αντίπαλό της. Το σίγουρο είναι ότι ο Στιβ Κλαρκ θα κάνει την Κιλμάρνοκ να παίζει πιο καλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι νωρίς ακόμη να πετύχει κάτι τέτοιο. Ο παικταράς Μουλουμπού δεν έχει μπει ακόμη στην ομάδα. Όταν αυτό γίνει οι «Κίλις» θ’ ανέβουν επίπεδο. Είναι θέμα ημέρας τι θα γίνει στο ζευγάρι. Πραγματικά μπορούν να συμβούν τα πάντα… Ωστόσο η Κιλμάρνοκ δίνεται αουτσάιντερ, ενώ είναι καλύτερη εκτός έδρας. Χωρίς, μάλιστα, ν’ αντιμετωπίζει κάποιο μεγαθήριο. Αξίζει το ρίσκο στο «διπλό».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
02/12/2017 — 10:17 π.μ.
Έβερτον - Χάντερσφιλντ 11.83
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.83 219.6
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
02/12/2017 — 10:17 π.μ.
Σεντ Τζόνστον - Κιλμάρνοκ 23.55
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.55 124.25

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ