ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Τρία μονά και η Βέρντερ!

Από τη στιγμή που βγήκε η ισοπαλία στο Ανόβερο-Στουτγάρδη, προέκυψε κέρδος στην επικοινωνία της Παρασκευής. Επομένως δεν πείραξε τόσο που η Γουέστ Χαμ δεν κέρδισε τη Λέστερ.

Λειψία – Βέρντερ Βρέμης: Εντυπωσιακή η Red Bull στο Πριγκιπάτο, έκανε χίλια κομμάτια τη Μονακό (1-4) για το Champions League. Νωρίτερα, μετά τη διακοπή, έμεινε στο 2-2 στο Λεβερκούζεν. Αήττητη εντός, πρόβλημα ο τραυματισμός του Ζάμπιτσερ που την αφήνει με μείον μία βασική λύση στα «φτερά». Αν δεν παίξει ο φοβερός Πόουλσεν (επιθετικός), τότε η Λειψία χάνει ένα από τα κύρια «όπλα» της. Στο πρώτο ματς ως μόνιμος, πλέον, προπονητής της Βέρντερ ο Κόφελντ οδήγησε την ομάδα της Βρέμης σε θρίαμβο επί του Ανόβερου (4-0). Απώλεια ο παραδοσιακά κομβικός Γιουνούζοβιτς, ο οποίος φέτος δεν κάνει καλή χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν παίκτες ν’ απειλήσουν τη Λειψία (Κρούζε, Μπάρτελς, Ντιλέινι, Σελασιέ). Ότι είναι πρόκληση το «διπλό» κι ότι δεν θα το αφήναμε έτσι, όσοι διαβάζουν τακτικά τη στήλη το γνωρίζουν!

Άουγκσμπουργκ – Βόλφσμπουργκ: Στο πρώτο προτεινόμενο ζευγάρι από την Bundesliga είχαμε να κάνουμε με μία ομάδα που θα διεκδικήσει φέτος τη 2η θέση, κόντρα σε μία που κοιτάζει να σωθεί. Το Άουγκσμπουργκ-Βόλφσμπουργκ αποτελεί αναμέτρηση δύο συλλόγων, τα οποία θέλουν ν’ αποφύγουν περιπέτειες. Οι γηπεδούχοι, ως τώρα, το καταφέρνουν. Οι «λύκοι» επίσης, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Τη στιγμή που η Άουγκσμπουργκ έχει κερδίσει το 1/3 των αγώνων της εντός, η Βόλφσμπουργκ έχει χάσει μονάχα ένα ματς ως φιλοξενούμενη. Με κύριο προσόν την άμυνα. Λείπει ο Μπλαστσικόφσκι, χωρίς θέματα η αποστολή της Άουγκσμπουργκ. Πολύ καλή εικόνα των «πράσινων» με τη Φράιμπουργκ, έχει αξία το «διπλό».

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ: Οι «αετοί» θα έχουν μεγάλο θέμα στην εξέλιξη της σεζόν, αν δεν παίρνουν αυτά τα ματς. Τα εντός, με βατούς αντιπάλους. Σημαντικό το κίνητρο. Η αναμενόμενη επιστροφή Μπεντέκε στην ενδεκάδα δυναμώνει την Κρίσταλ Πάλας επιθετικά. Δεν έχουν άσχημα αγωνιστικά νέα οι γηπεδούχοι και κάποια στιγμή πρέπει να βγάλουν σε αποτελέσματα την καλή δουλειά που φαίνεται ότι κάνει ο Χότζσον. Η Στόουκ είναι μετριότατη, ξανά δεν θα έχει διαθέσιμο τον βασικό τερματοφύλακα Μπάτλαντ και λογικά δίνεται αουτσάιντερ. «Άσος».

Νιούκαστλ – Γουότφορντ: Η Γουότφορντ προέρχεται από επαγγελματική νίκη (2-0) επί της Γουέστ Χαμ, με τον Μάρκο Σίλβα να σκέφτεται τη σοβαρή πρόταση που έχει από την Έβερτον για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας! Η Νιούκαστλ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, εκ των οποίων η πιο πρόσφατη (μετά τη διακοπή) στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το ματς είναι εντός των δυνατοτήτων της, σημαντική η τιμωρία του μέσου Χέιντεν. Απών ο Ντίνι για τις «σφήκες», που φέτος δεν έχει πρώτο ρόλο. «Άσος».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
25/11/2017 — 12:24 μ.μ.
Λειψία - Βέρντερ 25.6
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 5.6 112
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
25/11/2017 — 12:24 μ.μ.
Άουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ 23.05
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.05 122
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
25/11/2017 — 12:24 μ.μ.
Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ 12.05
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
65 2.05 133.25
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
25/11/2017 — 12:24 μ.μ.
Νιούκαστλ - Γουότφορντ 12.2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
55 2.2 121

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ