ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σανς και βραζιλιάνικη κόντρα!

Μία επιλογή αγώνα από το ΝΒΑ, με δύο bets, και μία με αντίστοιχες προεκτάσεις από τη Βραζιλία στο ποδόσφαιρο το απόσταγμα στο anti-booker.com!

Κορίνθιανς – Αβαΐ: Σε καμία περίπτωση δεν θα το παίξει η στήλη ειδική στο δύσκολο βραζιλιάνικο Πρωτάθλημα, που ολοκληρώνεται. Υπάρχουν, απλά, δεδομένα που καθιστούν τον φαβοριτισμό της Κορίνθιανς ακραίο. Όσο κι αν στη χώρα, φέτος, είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν είναι το καλό διάστημα τής «τιμάο». Κι ας συνήλθε από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στις νίκες επί των Παλμέιρας (3-2) και Παραναένσε (0-1). Σε 33 αγωνιστικές από τη δεύτερη Γκρέμιο υπάρχει απόσταση 8 βαθμών (65 έναντι 57). 

Δεν σημαίνει ότι θα κάνει κάποια έκπτωση η Κορίνθιανς, αλλά είναι εξασφαλισμένη Πρωταθλήτρια εφόσον πετύχει τα βασικά. Τα αγωνιστικά νέα της δεν είναι καλά επίσης. Λείπει ο διεθνής Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Κάσιο (32 συμμ.) και είναι τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Ζο (31 συμμ./16 γκολ). Σε μία ομάδα των 44 γκολ να λείπουν τα 16 αποτελεί πρόβλημα τούτο. Με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Καζίμ Ρίτσαρντς θα κατέβει εμπρός, που δεν έχει πετύχει κάποιο γκολ ακόμη στην τρέχουσα Λίγκα. 

Η Αβαΐ συνεχίζει να δίνει τη μάχη παραμονής, μαζί Πόντε Πρέτα, Σπορτ Ρεσίφε, Βιτόρια και Κοριτίμπα σε πρώτη φάση. Απ’ αυτές έχει τη δεύτερη καλύτερη συγκομιδή σε εκτός έδρας νίκες (πέντε έναντι επτά της Βιτόρια). Η Αβαΐ αντιμετωπίζει επιθετικό θέμα. Από τους παίκτες της στο μπροστά κομμάτι του γηπέδου έχει επωφεληθεί 6 γκολ στο Πρωτάθλημα (από 3 Ζοέλ και Ρόμουλο). Εδώ το κίνητρο είναι μεγάλο, όμως, και η πρόσφατη παράδοση – ανεξαρτήτως έδρας – δεν είναι 100% εναντίον των φιλοξενούμενων που τον Δεκέμβριο του 2015 (στην τελευταία τους επίσκεψη στο Σάο Πάολο) πήραν ισοπαλία 1-1. Ρισκάρουμε με το καλοπληρωμένο «διπλό». Για μικρότερο ρίσκο παίζεται και η Διπλή Ευκαιρία στο Χ2, κόντρα στην Κορίνθιανς!

Φίνιξ Σανς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς: Για τους Σανς το 4-9 μπορεί να πει κάποιος ότι τους αδικεί κιόλας… Παίζουν θεαματικό μπάσκετ, αλλά είναι «ξεχασιάρηδες» στην άμυνα! Για τη Μινεσότα το φετινό ΝΒΑ άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού το 7-4 τής δίνει ως τώρα την πρωτιά στη Northwest της Δύσης. Και οι δύο ομάδες έρχονται από ήττες, με το Φίνιξ να μετρά πέντε σερί απώλειες. Από το 2009 οι Τίμπεργουλβς έχουν να κάνουν τέτοια εκκίνηση. Το handicap είναι σε κάθε περίπτωση υπερβολικό και θα πονταριστεί δυνατά υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι έχουν τη δυναμική με Μπούκερ, Γουόρεν, Μάικ Τζέιμς και Τζάκσον να πετύχουν νίκες «σπίτι» τους. Η Μινεσότα με τους Τάουνς, Γουίγκινς, Μπάτλερ, Τιγκ σε μεγάλα κέφια λογικά δίνονται φαβορί. Όχι στο handicap όμως. Μικρότερο bet θα μπει στην απλή νίκη. Και στις δύο επιλογές μετρά ενδεχόμενη παράταση.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
11/11/2017 — 01:05 μ.μ.
Κορίνθιανς - Αβαΐ Χ22.85
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.85 114
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
11/11/2017 — 01:05 μ.μ.
Κορίνθιανς - Αβαΐ 27.25
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 7.25 145
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
11/11/2017 — 01:05 μ.μ.
Φίνιξ (+8.5) - Μινεσότα 11.95
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
80 1.95 156
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
11/11/2017 — 01:05 μ.μ.
Φίνιξ - Μινεσότα 14.75
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.75 142.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ