ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σάλκε, Κονοπλιάνκα και Αγγλία

Όσο είμαστε στο συν, έστω και λίγο, μπορούμε ν’ ανεβάζουμε και το επίπεδο ρίσκου… Ήρθε η ώρα ακόμη να κυνηγήσουμε και τη μεγάλη απόδοση όπως πέρυσι, ενώ σε value τιμές αουτσάιντερ – κλασικά – δεν θα κάνουμε πίσω!

Χέρτα Βερολίνου – Σάλκε: Η Bundesliga αρχίζει ξανά, μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, με το μεγάλο ερωτηματικό – όπως σε όλες τις Λίγκες – να είναι σε ποια κατάσταση σε σχέση με δύο εβδομάδες πίσω θα βρεθούν οι σύλλογοι! Η Σάλκε, έτσι κι αλλιώς, δεν ψυχολογείται εύκολα. Είναι του ύψους ή του βάθους. Η Χέρτα είναι πιο ορθολογικό σύνολο. Χάνει δύσκολα, είναι πολύ μετρημένη αμυντικά για τα δεδομένα της Γερμανίας. Με κοινή συνισταμένη του ζευγαριού της 8ης αγωνιστικής να είναι ότι αμφότερες βράζουν στο ίδιο καζάνι!

Οι «βασιλικοί μπλε» έχουν να κερδίσουν ένα μήνα περίπου, από το 1-2 στη Βρέμη. Οι Βερολινέζοι κουβαλούν και το ευρωπαϊκό… καρπούζι του Europa. Ακολουθεί έξοδος στην Ουκρανία με τη Ζόρια. Την 1η Οκτώβρη έμειναν στο 2-2 με την Μπάγερν εντός, νωρίτερα (28/9) έχασαν στη Σουηδία από την άσημη Έστερσουντ. Δεν είναι σίγουρο ότι θ’ αρχίσει βασικός ο Λέκι, που κάνει εξαιρετική σεζόν. Θα είναι πλήγμα για τον Νταρντάι αν δεν… Εκτός είναι ο χρήσιμος Ιμπίσεβιτς, λόγω τιμωρίας.

Για τη Σάλκε του Τεντέσκο, ομοίως, πλήγμα θα είναι αν δεν αρχίσει ο κομβικός Μπενταλέμπ. Προσωπικότητες (Καλού) δεν έχει μονάχα η Χέρτα. Μπούργκσταλερ και Κονοπλιάνκα θα τη βρουν κάποια στιγμή τη χημεία για μεγαλύτερη παραγωγικότητα. Ποιότητα υπάρχει… Παραδοσιακά δυνατή η Χέρτα στην πρωτεύουσα, αλλά η Σάλκε δεν έχει άλλη υποχρέωση φέτος από το να «χτυπά» κάθε ματς Bundesliga. Το «διπλό» σε τιμές κοντά στο 3.00 είναι ελκυστικό. Κυρίως στον παικταρά game changer Κονοπλιάνκα ποντάρουμε, στον οποίο θα βάλουμε κι ένα μικρό bet για να σκοράρει – γενικά κι όχι πρώτος – στο ματς.

Σουόνσι – Χάντερσφιλντ: Δεν έχει περιθώρια η ουαλική ομάδα να μην παίρνει αυτά τα ματς εντός έδρας. Ρενάτο Σάντσες και Μπονί δεν θα είναι, μάλλον, διαθέσιμοι, αλλά ο Πολ Κλέμεντ είναι καλός προπονητής και κάποια στιγμή πιστεύουμε ότι θα βρει τον τρόπο να κάνει τη Σουόνσι ικανή να παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται. Υλικά υπάρχουν (Έιμπραχαμ, Νάρσινχ, Αγιού), το ζήτημα είναι να μπορέσουν να βγάλουν γκολ! Εκεί είναι το θέμα των «κύκνων» και όχι τόσο στην άμυνα. Στη Χάντερσφιλντ με μία προπόνηση θα παίξει ο φοβερός Μόι, ο Μουνιέ δίνεται αμφίβολος με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Σίγουρα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο δείχνουν οι φιλοξενούμενοι, αλλά αν η Σουόνσι δεν πάρει τέτοια ματς τότε θα χάσει την κατηγορία. Με σχετική βεβαιότητα, το λέμε. «Άσος».

Κρίσταλ Πάλας – Τσέλσι: Λονδρέζικο ντερμπάκι, με την Πάλας να έχει διαλύσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ! 0 νίκες, 0 γκολ, καμία πρόοδος με την αλλαγή προπονητή και τον Χότζσον να ψάχνει το ένα σκαλοπάτι αγωνιστικής ανόδους για να μην χάσουν πρόωρα την κατηγορία οι «αετοί». Σημαντικές οι απώλειες των Μπεντέκε και Λόφτους-Τσικ (δανεικός από τους «μπλε»). Χωρίς τους κομβικούς Καντέ και Μοράτα η Τσέλσι, που έχει και Champions League την εβδομάδα που έρχεται (με τη Ρόμα εντός). Η Premier League είναι ιδιαίτερο Πρωτάθλημα, με τον τελευταίο να είναι πάντοτε μετρήσιμο μέγεθος. Μετά από διακοπή το ματς, στο μυαλό μας υπάρχει περιθώριο έκπληξης! Χωρίς μεγάλο άνοιγμα (διπλές ευκαιρίες, G/G κτλ) και ποντάρισμα, «άσος»…

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/10/2017 — 11:57 π.μ.
Χέρτα Βερολίνου - Σάλκε 22.85
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.85 114
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/10/2017 — 11:57 π.μ.
Χέρτα Βερολίνου - Σάλκε Anytime Scorer-Κονοπλιάνκα4.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 4.75 71.25
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/10/2017 — 11:57 π.μ.
Σουόνσι - Χάντερσφιλντ 12.05
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
55 2.05 112.75
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/10/2017 — 11:57 π.μ.
Κρίσταλ Πάλας - Τσέλσι 16.75
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 6.75 135

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ