ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σεβασμός στη Χάντερσφιλντ!

Μ’ ένα ματς Bundesliga κι ένα Premiership πορεύεται η στήλη στο anti-booker.com!

Στουτγάρδη – Μάιντζ: Πρώτο ματς για τους «Σβάμπεν» εντός έδρας, μετά την επιστροφή τους στην Bundesliga. Στο Βερολίνο η πρεμιέρα με τη Χέρτα (2-0), απλώς έδειξε ότι η χρονιά θα είναι πάλι δύσκολη κι αν δεν πάρουν βαθμούς εντός θ’ αντιμετωπίσουν τα ίδια προβλήματα… ύπαρξης! Δεν έχει καλά αγωνιστικά νέα η Στουτγάρδη, αλλά είναι δύσκολο ν’ αποσαφηνιστεί τώρα πόσο κοστίζει η κάθε απουσία. Για παράδειγμα ο τραυματίας φορ Γκίντσεκ σίγουρα θα ήταν χρήσιμος, εφόσον έπαιζε. Η Μάιντζ προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα εντός από το Αννόβερο (0-1). Οι απουσίες στην άμυνα είναι σημαντικές για τους «0-fivers». Ο Σάντρο Σβαρτζ λογικό είναι να ψάχνεται ακόμη, αν και ξέρει τον σύλλογο καλά από τη θητεία του στη δεύτερη ομάδα. Αν δεν εκμεταλλευτούν οι Σουηβοί τώρα την έδρα τους, απέναντι σε αντίπαλο που δεν βρίσκεται ούτε στο 50% της αγωνιστικής κατάστασης που θα έπρεπε, τότε η χρονιά θα είναι μεγάλο παλούκι… «Άσος».

Χάντερσφιλντ – Σαουθάμπτον: Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνουμε στο ζευγάρι! Η Χάντερσφιλντ διέσυρε στην πρεμιέρα την Κρίσταλ Πάλας (0-3), στη συνέχεια με μία φάση της προκοπής νίκησε τη Νιούκαστλ (1-0) και κατόπιν με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα απέκλεισε τη Ρόδεραμ (2-1) από το League Cup. Η ομάδα του Βάγκνερ δείχνει σοβαρή, με πλάνο, καλή άμυνα κι αυτοπεποίθηση. Αν είχε και τον Γουέλς διαθέσιμο, τότε θα υπήρχαν έξτρα λύσεις στη γραμμή κρούσης, όμως ακόμη δεν έχει παίξει φέτος! Σε φοβερή κατάσταση ο Μουνιέ (2 γκολ), απίθανη εμφάνιση από τον σκόρερ Μούι με τις «καρακάξες». Η Σαουθάμπτον μετά το 0-0 με τη Σουόνσι, όπου ήταν καλύτερη, χρειάστηκε πέναλτι-μαϊμού στις καθυστερήσεις για να νικήσει τη Γουέστ Χαμ (3-2). Εν συνεχεία αποκλείστηκε εντός έδρας από τη Γουλβς (0-2) για το League Cup. Ο Φαν Ντάικ είναι εκτός ομάδας, διότι έχει ζητήσει μεταγραφή. Η άμυνα των «άγιων» πελαγοδρομεί κι ο Γκαμπιαντίνι καλείται να τραβήξει το βαρύ κουπί του σκοραρίσματος. Δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί οι φιλοξενούμενοι δίνονται φαβορί! Ευκαιρία για λογική κόντρα… «Άσος».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
26/08/2017 — 11:39 π.μ.
Στουτγάρδη - Μάιντζ 12.25
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.25 90
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
26/08/2017 — 11:39 π.μ.
Χάντερσφιλντ - Σαουθάμπτον 13.6
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.6 126

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ