ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Όλο το κέρδος, Βόλφσμπουργκ…

Το μεγαλύτερο ποντάρισμα της χρονιάς στο μονό αποδεκτό της στήλης στο anti-booker.com!

Βόλφσμπουργκ – Μπράουνσβαϊγκ: Με αρχική μπάνκα 2.000 μονάδες φτάσαμε τις 2.522, πριν τις αποτυχημένες ενασχολήσεις με την Μπάγερν Μονάχου στο μπάσκετ και την Περσέπολις. Έχοντας μάθει να κοιτάζουμε ψηλά η μόνη επιτυχία είναι ότι το ταμείο μας βρέθηκε μέχρι και στις 1.050 μονάδες προ μηνών, οπότε το γύρισμα καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ μεγάλο!

Αγωνιστικά υπάρχει ένα παιχνίδι στο πρόγραμμα που σηκώνει διαφορετική αντιμετώπιση. Στην παρούσα φάση ταμειακώς είμαστε στο 2.272 κι από τη στιγμή που υπάρχει μεγάλη πίστη σ’ ένα σημείο, θα πραγματοποιήσουμε το μεγαλύτερο bet της χρονιάς. Ουσιαστικά το κέρδος μας, ως τώρα, επάνω στη Βόλφσμπουργκ που δίνει μάχη σωτηρίας στη διαβάθμιση με την Μπράουνσβαϊγκ.

Έχει το πρώτο ματς με την «κοντοχωριανή» της εντός έδρας, κάτι που σημαίνει ότι επιβάλλεται να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα αυτό. Στο Αμβούργο δέχτηκε το γκολ της ήττας (2-1) στο 88’, κάτι που πονάει. Το δυναμικό που διαθέτει δεν είναι για δεύτερη κατηγορία, απλά η κακή χρονιά την έβαλε σε αχαρτογράφητα νερά! Πλήρωσε τη σιγουριά που έβγαλε σε πολλά ματς ότι θα τα πάρει, δίχως ν’ αποκομίσει το ελάχιστο. Σε σχέση με την Άιντραχτ επιδεικνύει παικταράδες, όπως ο Μάλι, ο Γκόμες, ο Γκουστάβο που πρέπει να βγουν μπροστά!

Οι απουσίες των Μπλαστσικόφσκι και Μπρούμα είναι σημαντικές, αν και ο δεύτερος λείπει μακρόχρονα. Τα προβλήματα των φιλοξενούμενων δεν επηρεάζουν άμεσα το status της ομάδας, η οποία έχασε στις λεπτομέρειες την απευθείας άνοδο στην Bundesliga. Ο Άντρις Γιόνκερ πραγματοποίησε ειδική προετοιμασία στους παίκτες της Βόλφσμπουργκ, που πρέπει να μετριάσει την απογοήτευση και να εκμεταλλευτεί σαφείς παράγοντες υπέρ της (έδρα, δυναμικό, φανέλα).

Άλλωστε η Μπράουνσβαϊγκ διανύει ίδια κατάσταση στο ψυχολογικό κομμάτι. Μία αγωνιστική πριν το τέλος και το 2-1 επί της Καρλσρούης είδε τον… κόσμο της να διαλύεται στο 6-0 από την Αρμίνια στο Μπίλεφελντ! Σίγουρα δεν είναι καλός οιωνός για τους «λύκους» που μπήκαν στη διαδικασία αυτή αντί των Μάιντζ, Άουγκσμπουργκ, Αμβούργου. Ομάδων, δηλαδή, με φοβερές αδυναμίες στη διάρκεια της σεζόν! Είναι κομβικό να έρθει αποτέλεσμα εντός, με μηδέν στο παθητικό διότι μετρά το εκτός έδρας γκολ εν όψει του επαναληπτικού. Ο «άσος» των «πράσινων» αποτελεί ποντάρισμα μίας ολόκληρης χρονιάς για τη στήλη...


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
25/05/2017 — 12:59 μ.μ.
Βόλφσμπουργκ - Μπράουνσβαϊγκ 11.61
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
250 1.61 402.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;