ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Η νέα αρχή του Ντίκι

Από ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν υπάρχει κάτι αξιοπρόσεκτο. Με NHL στο χόκεϊ θ’ ασχοληθούμε στα playoffs ενεργά, οπότε μένει η MLB στο μπέιζμπολ. Άρχισε τώρα και κρύβει κάποιες καλές ευκαιρίες.

Πίτσμπουργκ Πάιρετς – Ατλάντα Μπρέιβς: Καμία από τις δύο ομάδες της National δεν άρχισε καλά τη χρονιά στη Major League Baseball. Στη Central το Πίτσμπουργκ (1-2) πήρε το πρώτο ματς της σειράς, με 5-4, κόντρα στους Μπρέιβς. Ήταν και η πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα. Η Ατλάντα (1-3), στην East, έχει πετύχει κι αυτή μία νίκη ως τώρα: Στο 1-3 επί των Μετς στη Νέα Υόρκη, όπου χρειάστηκε παράταση (3 innings) για να τα καταφέρει. Για τους Πάιρετς αρχίζει βασικός pitcher ο Τσαντ Κουλ, στην πρώτη του συμμετοχή φέτος. Πέρυσι, στην παρθενική χρονιά στους majors, είχε 5-4 σε 14 αγώνες και ERA 4.20. Ο 24χρονος δεξιόχειρας θα βρει απέναντί του τον Αρ Έι Ντίκι, που τον περασμένο Οκτώβριο έκλεισε τα 42! Μετά από μία τετραετία στο Τορόντο – όχι και την καλύτερη δυνατή αγωνιστικά – ο έμπειρος knuckleballer κάνει νέα αρχή στους Μπρέιβς, όπου και πάλι είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές. Δεν βρίσκεται στην προ ετών κατάσταση, όταν κατάφερε να κατεβάσει το ERA του κάτω από 3.00 στους Μετς, αλλά και πάλι είναι pitcher μεγάλης ποιότητας. Στο «PNC Park» ο Ντίκι έχει ERA καριέρας 2.55 και 3-2 απολογισμό. Υπάρχει υλικό στους batters και των δύο ομάδων. Για το Πίτσμπουργκ ΜακΚάτσεν και Μάρτε είναι «όπλα»! Από την άλλη, ο Ματ Κεμπ εξασφαλίζει μεγάλα hits που μπορεί να κάνει. Θα τα χρειαστεί η Ατλάντα, η οποία ειδικά με runners σε θέσεις σκοραρίσματος δεν τα πηγαίνει πολύ καλά. Το 2.20 για απλή νίκη των φιλοξενούμενων είναι ανεβασμένο και το ποντάρουμε σε μονό αποδεκτό.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
08/04/2017 — 12:30 μ.μ.
Πίτσμπουργκ Πάιρετς - Ατλάντα Μπρέιβς 22.2
6-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.2 88

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;