ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Πρεμιέρα με Γιάνκις

Η Major League Baseball αρχίζει με σειρά για την American East, όπου στο πρώτο από τα τρία ματς υπάρχει φαβορί.

Τάμπα Μπέι Ρέις – Νιου Γιορκ Γιάνκις: Μπέιζμπολ ξανά… Το νέο Πρωτάθλημα θα χαρίσει και πάλι μεγάλες στιγμές και κουράγιο να έχουμε να διαβάζουμε, να ποντάρουμε σ’ ένα σπορ φοβερό που εξελίσσεται σε καθημερινή βάση. Tip: Το άθλημα δεν είναι διαδομένο στην Ελλάδα, ok! Δεν υπάρχουν, όμως, εξειδικευμένα στελέχη και στις εταιρείες στοιχημάτων. Βγαίνουν αποκλειστικά αποδόσεις επάνω στους pitchers, που ναι μεν είναι το 60% ενός αγώνα όμως αυτός κρίνεται και στο υπόλοιπο 40%... Στο ζουμί τώρα. Ρέις εναντίον Γιάνκις ή αλλιώς Κρις Άρτσερ εναντίον Μασαχίρο Τανάκα. Ο αμυντικός της Τάμπα Μπέι ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν με ERA 4.02. Ο Ιάπωνας της Νέας Υόρκης έκλεισε στο ERA 3.07, στην τρίτη του χρονιά στην MLB. Το «Tropicana Field» είναι κλειστό κι αυτό παίζει τον ρόλο του. Μάλλον υπέρ των batters, οπότε Άρτσερ και Τανάκα θα έχουν θεματάκια. Είναι και Opening Day, όπου όλα γίνονται… Πέρυσι ο pitcher των Ρέις (δύο ήττες σε πρεμιέρα) κατέληξε στο 0-3 με ERA 3.86 απέναντι στους Γιάνκις. Οι γηπεδούχοι συνολικά έχασαν τα οκτώ από τα δεκαεννέα ματς στις σειρές. Αντίθετα, ο Τανάκα έκλεισε με 4-0 και ERA 2.88 κόντρα στην Τάμπα. Είναι στο 6-0 σε οκτώ ενάρξεις καριέρας μαζί της! Καλούς επιθετικούς έχουν αμφότερες: Ντίκερσον, Κίερμαϊερ, Λονγκόρια, Μίλερ από τη μία και Κάστρο, Έλσμπουρι, Γκάρντνερ, Γκρεγκόριους από την άλλη. Με πίστη στον Τανάκα η επιλογή γίνεται στο «διπλό».

YΓ.: Στεκόμαστε περισσότερο απ’ όσο πρέπει και γράψαμε παραπάνω στον Ιάπωνα αμυντικό της Νέας Υόρκης. Το 2014 υπέγραψε επταετές συμβόλαιο με 155 εκατομμύρια δολάρια λαμβάνειν. Undrafted player από τη Λίγκα της χώρας του. Όταν είναι καλά έχει ERA 3.12 κι αξίζει κάθε σεντ κυριολεκτικά. Όμως αντιμετωπίζει τραυματισμούς και δεν έχει πάει τη Νέα Υόρκη ένα βήμα παραπέρα. Πολύ κρίσιμη η σεζόν για την καριέρα του…


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
02/04/2017 — 02:00 μ.μ.
Τάμπα Μπέι Ρέις - Νιου Γιορκ Γιάνκις 21.877
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 1.88 93.85

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ