ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Βόλφσμπουργκ, πρόκληση!

Το διήμερο εκτιμήσεων στο anti-booker.com αρχίζει με μία έκπληξη, με γνώμονα τις αποδόσεις που βγήκαν στα τρία σημεία. Αγωνιστικά θα είναι έκπληξη, όμως, η επιβεβαίωση του αουτσάιντερ;

Λειψία – Βόλφσμπουργκ: Οι «κόκκινοι ταύροι» κρατούν ακόμη τη δεύτερη θέση. Τιμητική, εφόσον η Μπάγερν είναι πρώτη και δεν χάνει το Πρωτάθλημα. Ομοίως επειδή στο -6 βρίσκεται η Ντόρτμουντ. Η αλήθεια είναι ότι και τέταρτη να τερματίσει η Λειψία, δεν τη χαλάει… Υπέρβαση έχει κάνει, βέβαια σε μία επένδυση μεγάλη. Τσάμπιονς Λιγκ θα βγει τη νέα σεζόν, με το επιθυμητό να είναι να τερματίσει έως τρίτη για να μην μπλέξει με προκριματικά. Η Red Bull προέρχεται από ισοπαλία 2-2, στο Άουγκσμπουργκ, όπου σώθηκε από δοκάρι του Σταφυλίδη στο 87’ για το 3-2. Καλή ομάδα είναι, με παικταράδες, αλλά όχι φόβητρο. Η Βόλφσμπουργκ, από την άλλη, είναι ισόβαθμη με το Αμβούργο στους 23 πόντους. Στη ζώνη των πλέι άουτ και στο +5 από τον υποβιβασμό. Στο ντεμπούτο του Άντρις Γιόνκερ οι «λύκοι» πήραν ισοπαλία 1-1 στο Μάιντζ. Προηγήθηκαν, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αβαντάζ πληρώνοντας λάθος στην άμυνα. Τουλάχιστον δεν διαλύθηκαν! Έχουν ποιοτικό ρόστερ, μένει να μπορέσουν ν’ αξιοποιήσουν ατού όπως ο Γιουνούς Μάλι. Η απουσία του βασικού μέσου Ιλσάνκερ (τιμωρημένος) αποτελεί πλήγμα για τη Λειψία. Ο Πόουλσεν είναι παικταράς, αλλά λείπει καιρό τώρα. Εκτός είναι ο αμυντικός Μπρούμα (χτύπησε στο Μάιντζ) για τη Βόλφσμπουργκ, για την οποία γυρίζουν οι Σέγκιν και Γκιλαβογκί στα χαφ. Οι «πράσινοι» παίζουν την ύπαρξή τους σε κάθε ματς από εδώ και πέρα. Η αλλαγή προπονητή αναμένεται να τους λύσει κάποια από τα προβλήματα. Σαν υλικό ίσως είναι ένα κλικ πιο κάτω από τους γηπεδούχους. Δεν είναι άτρωτη η Λειψία, το ρίσκο πηγαίνει ανοικτά στο «διπλό». Μπλαστσικόφσκι, Γκουστάβο, Ντιντάβι, Μάλι, Γκόμεζ αποτελούν μία ραχοκοκαλιά παικτών, που τα «έχουν» αυτά τα ματς. 


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
11/03/2017 — 12:50 μ.μ.
Λειψία - Βόλφσμπουργκ 25.5
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 5.5 137.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ