ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Η… λίμνη των «κύκνων»

Ένα ματς από την αγγλική Premier League μπαίνει στο μικροσκόπιο της στήλης στο anti-booker.com.

Σουόνσι – Μπέρνλι: Ο περιπαικτικός τίτλος έχει σχέση με την υφή του αγώνα της 27ης αγωνιστικής. Για τους «κύκνους» τουλάχιστον! Η Σουόνσι έχει εμπρός της μία… λίμνη να κολυμπήσει. Η Μπέρνλι με 0-2-10 εκτός έδρας και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη, ναι μεν διαθέτει πιο άνετη ψυχολογία ωστόσο ως φιλοξενούμενη κρίνεται ανύπαρκτη και δεν «καίγεται». Κάτι που δεν ισχύει με τη Σουόνσι, η οποία βρίσκεται μόλις στο +2 από τον υποβιβασμό. Αν περάσει τη… λίμνη, όλα θα είναι καλά! Αν αυτή αποδειχτεί… θάλασσα, τα προβλήματα θα μεγαλώσουν για τους Ουαλούς.

Mε τον Πολ Κλέμεντ στον πάγκο οι γηπεδούχοι κάνουν τα αυτονόητα. Κερδίζουν βατά ματς, τη στιγμή που αξίζει να τους αναγνωριστεί ότι πάλεψαν στα ίσια – και μάλιστα εκτός έδρας – καλύτερες ομάδες. Για να τους νικήσει η Τσέλσι (3-1) χρειάστηκε διαιτητικός δάκτυλος. Η Μάντσεστερ Σίτι (2-1) τούς λύγισε στο 92’, στην αρχή του Φεβρουαρίου. Η Μπέρνλι αποτελεί αντίπαλο άξιο σεβασμού κι αυτό φάνηκε στο Κίνγκστον με τη Χαλ (1-1), όπου αντέδρασε άμεσα στο γκολ-πέναλτι που δέχτηκε μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λίνκονλ για το Κύπελλο.

Υπό άλλες συνθήκες οι απουσίες των Μοντέρο, Κι και Ντάιερ θα ήταν μεγάλο μείον. Η Σουόνσι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι έχει λύσεις. Ειδικά το δίδυμο Σίγκουρντσον και Γιορέντε είναι ικανό να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Ο επιθετικός Μπαρνς (4 γκολ), που είναι τιμωρημένος, είναι τρίτος σκόρερ στην Premier League για την Μπέρνλι! Πίσω από Γκρέι και Βόουκς… Οι Ντεφούρ και Γκούντμουντσον αποτελούν σοβαρές απώλειες στη μεσαία γραμμή. Κάποια στιγμή θα γίνει το εκτός έδρας ξέσπασμα από τους παίκτες του Σον Ντάιτς, αλλά εν προκειμένω η Σουόνσι διαθέτει ένα πακέτο που δεν κοντράρεται. Κίνητρο, φόρμα, ψυχολογία, καλό ποδόσφαιρο κι αντίπαλο μία ομάδα που δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει ζημιά εκτός έδρας. «Άσος».


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
04/03/2017 — 11:56 π.μ.
Σουόνσι - Μπέρνλι 11.97
3-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 1.97 197

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ