ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Χαμούλης με Οσασούνα!

Ένα φυσιολογικό ποντάρισμα κι ένα… όχι τόσο, περιλαμβάνει το μενού στο anti-booker.com.

Λίβερπουλ – Τότεναμ: Δεν υπάρχει συμπάθεια για καμία από τις δύο ομάδες, που θα λύσουν τις διαφορές τους για την 25η αγωνιστική της Premier League. Γενικά η πορεία των «spurs» τα τελευταία χρόνια όσο αξιομνημόνευτη είναι, άλλο τόσο έχει να κάνει με την καθίζηση σημαντικών δυνάμεων στο Νησί και λιγότερο με το ρόστερ που έχει «χτίσει». Η Λίβερπουλ, από την άλλη, κατάφερε τις τελευταίες είκοσι ημέρες να θυμίσει την κλασική Λίβερπουλ των περασμένων ετών, η οποία μόλις γέμιζε την καρδάρα με το γάλα έριχνε μία και τα διέλυε όλα. 2-3 από τη Σουόνσι, 0-1 από τη Σαουθάμπτον (έξω από το League Cup), 1-2 από τη Γουλβς (έξω από το Κύπελλο), 1-1 με την Τσέλσι, 2-0 στο Χαλ τα τελευταία της αποτελέσματα. Θέλει κόπο, ε; Καλά τα αγωνιστικά νέα για τους «reds», όπως και η εντός έδρας παράδοση με την Τότεναμ. Ο Γιούργκεν Κλοπ στα μεγάλα ματς (φάνηκε και στην παραπάνω μικρή αναφορά τούτο) τα πηγαίνει καλύτερα. Κρίνουμε συμφέρουσα την τιμή του «άσου» και τον… κοπανάμε σαν κύριο bet.

Οσασούνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Για την 22η αγωνιστική της Primera Division, η ουραγός Οσασούνα υποδέχται στο «Σαδάρ» την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καστιγιάνοι έχουν να δώσουν επίσημο παιχνίδι από τις 29 Ιανουαρίου και το 3-0 επί της Σοσιεδάδ, αφού αναβλήθηκε η έξοδος στο Βίγο με τη Θέλτα εξαιτίας ζημιάς που υπέστη από τα καιρικά φαινόμενα το στέγαστρο του «Μπαλαΐδος»! Ότι είδαν με καλό μάτι την αναβολή οι φιλοξενούμενοι, θα είναι ψέμα να το πούμε. Έρχονται δύο εντός έδρας παιχνίδια με Νάπολι (για το Τσάμπιονς Λιγκ), Εσπανιόλ και στη συνέχεια ματς εκτός με τη Βαλένθια (στις 22/2 για τη 16η αγωνιστική)! Βαρύ το πρόγραμμα. Τα σοβαρότερα προβλήματα του Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο τραυματισμός του Μπέιλ και η τιμωρία του Κρόος. Η Οσασούνα είναι ουραγός, με 10 βαθμούς. Η σωτηρία απέχει 8 βαθμούς (18 έχει η Λεγκανιές). Ουσιαστικά μαζί με Σπόρτινγκ Χιχόν και Γρανάδα είναι στην ίδια μοίρα και θέλει σημαντικό σερί νικών, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι η μόνη στο Πρωτάθλημα χωρίς νίκη εντός… Παλεύει πολύ στα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας κοιτάξει στα μάτια τις Σοσιεδάδ και Σεβίλλη. Κατακτώντας κάποιες ισοπαλίες, αλλά της λείπει η μεγάλη επιτυχία! Ο Πέταρ Βασίλιεβιτς (φωτό) βελτίωσε τους Βάσκους, αντικαθιστώντας τον Χοακίν Καπαρός. Παίζει ανοικτό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο η Οσασούνα, που ψάχνει να βελτιώσει και τη στατιστική της στην Παμπλόνα. Σοβαρή η απουσία του κομβικού χαφ Τόρες, κομβική η επιστροφή του επιθετικού Ριέρα. Μία νίκη και δύο ισοπαλίες έχει στα τρία τελευταία ματς στο «Σαδάρ» η Ρεάλ, που σε 19 ματς διαθέτει συγκομιδή 46 βαθμούς έναντι των 45 της Μπαρτσελόνα σε 21 ματς. Δεν υπάρχει άνεση στην κορυφή εννοείται, αλλά δεν είναι και με την πλάτη στον τοίχο οι «γκαλάκτικος». Πριν τα τρία προαναφερθέντα ματς είχαν ηττηθεί στη Βασκονία, με 2-1, στις 31 Μαΐου 2009! Η τιμή της Οσασούνα αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας και το βαθμό δυσκολίας του αγώνα για τους γηπεδούχους. Η Ρεάλ έχει φορτωμένο πρόγραμμα στη συνέχεια και προέρχεται από σημαντική απραξία αναλογικά με το σημείο της σεζόν που βρισκόμαστε. Ακραία η επιλογή, όμως θεωρούμε ότι υπάρχουν πιθανότητες επιβεβαίωσης.


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
11/02/2017 — 11:55 π.μ.
Λίβερπουλ - Τότεναμ 12.34
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 2.34 163.8
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
11/02/2017 — 11:55 π.μ.
Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης 111
1-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 11 220

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ