ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

«Τρώει» ένα η Μπάγερν

Μία δυάδα με αμφίσκορα περιλαμβάνει η πρόταση στο anti-booker.com, για την Παρασκευή (20/1).

Ακτή Ελεφαντοστού – Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό: Μεγαλύτερη πίεση υπάρχει για την Ακτή, η οποία στο 0-0 με το Τόγκο άφησε 2 βαθμούς στο, θεωρητικά, πιο εύκολο παιχνίδι του ομίλου. Το Ζαΐρ με το 1-0 επί του Μαρόκου πήρε σημαντικό αβαντάζ πρόκρισης κι αν δεν ηττηθεί από τους «ελέφαντες» θα είναι με το ένα πόδι στους «8» του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Υπάρχει πολύ ταλέντο σ’ όλες τις γραμμές για την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά χρειάζεται χρόνος να δέσουν οι ποδοσφαιριστές της. Κυρίως η επίθεση, που με Καλού, Κοντζιά και Ζαχά προσπαθεί να συνδέσει δύο διαφορετικές εποχές. Πολύ ταλέντο υπάρχει και στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ειδικά στα χαφ με την παρουσία των Εμπεμπά, Μποκαντί και Μουλουμπά. Οι αποδόσεις για ενδεχόμενο αγώνα με γκολ έχουν βγει ψηλά. Το αμφίσκορο πληρώνει λιγότερο από το Over 2.5 και θα το προτιμήσουμε, δίνοντας λιγοστές πιθανότητες σε εξέλιξη τύπου 3-0 ή 0-3!

Φράιμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου: Επανέναρξη της Bundesliga, μετά από ένα μήνα διακοπής. Η Φράιμπουργκ στηρίζεται πολύ στην έδρα, για την επίτευξη των στόχων της. Πέραν του κεντρικού αμυντικού Σογιουντσού, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει. Η αξιοποίηση του Νίντερλεχνερ και η δημιουργικότητα του Χάμπερερ θα κρίνουν το προτεινόμενο αμφίσκορο, αφού δεν υπάρχει περιθώριο κόντρας ούτε, φυσικά, καμία αξία σε bet επάνω στους φιλοξενούμενους. Η άμυνα της Μπάγερν και ο Νόιερ είναι οι «εχθροί» της επιλογής, αλλά δεν υπάρχει αυτός ο αέρας (παρά το εντυπωσιακό finish στο 2016, με το 3-0 επί της Λειψίας) ότι οι Βαυαροί είναι… απρόσιτοι αγωνιστικά! Μεγάλο πρόβλημα για τον Αντσελότι η απουσία του βασικού χαφ Τιάγκο. 

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
20/01/2017 — 12:37 μ.μ.
Ακτή Ελεφαντοστού - ΛΔ Κονγκό Γκολ-Γκολ2.22
2-2
Φράιμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου Γκολ-Γκολ2.08
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.62 138.53

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;