ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Η στιγμή είναι με τη Φενέρ

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της φετινής Euroleague γίνεται στο «ΣΕΦ» και το anti-booker.com αναλύει...

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Οι «ερυθρόλευκοι» στο Φάληρο είναι ισχυροί και η κόντρα τους στηρίζεται σε μία-δύο παραμέτρους, οι οποίες σε τόσο οριακά παιχνίδια κάνουν τη διαφορά. Αμφότερες οι ομάδες έχουν 9-5 και το ιδανικό θα ήταν να φτάσουν σε διψήφιο αριθμό νικών, στο φινάλε του πρώτου γύρου. Μετά από τέσσερις σερί νίκες, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Μπάμπεργκ (82-68) στη Γερμανία.

Μόνο στην τρίτη περίοδο έκανε μία απόπειρα επιστροφής στη διεκδίκηση του ματς, αλλά η άμυνά του ήταν κακή και η επίθεσή του δεν είχε τον παίκτη που θα ισοσταθμίσει την κατάσταση. Το κακό είναι το timing που φέρνει στον δρόμο του τη Φενέρμπαχτσε. Μετά από δύο ήττες (από Παναθηναϊκό και Νταρουσάφακα) και την απίθανη εμφάνιση στη Μόσχα, όπου γύρισε το ματς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ από διψήφια διαφορά. Εκεί έπαιξε, κυριολεκτικά, με την πλάτη στον τοίχο!

Με οργιώδη Ντίξον έφτασε στην παράταση (75-75), όπου έκανε φύλλο και φτερό τους Ρώσους με επί μέρους σκορ 4-20 (79-95). Οι Τούρκοι δεν θα έχουν ξανά τον Μπογκντάνοβιτς διαθέσιμο, όμως λείπει από τον Οκτώβριο και η απώλειά του έχει ξεπεραστεί αγωνιστικά. Για τους Σλούκα και Άντιτς η επιστροφή στο «ΣΕΦ», όπου αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό και πρόσφεραν, είναι ένα σημείο αναφοράς του αγώνα της 15ης αγωνιστικής.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει σοβαρότερα προβλήματα να λύσει από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Χάκετ θ’ αντικατασταθεί αγωνιστικά από τον Ντομινίκ Γουότερς (πρώην Άρης), που έχει κάνει μία προπόνηση και βρίσκεται σε απροσδιόριστη κατάσταση. Λογικά δωδεκάδα θα μπει. Αγραβάνης και Πρίντεζης έχουν τραυματισμούς, με τους γηπεδούχους ν’ αποκτούν με τα δυσάρεστα νέα αυτά σοβαρό θέμα στο «4».

Στατιστικά, στη διοργάνωση, οι δύο ομάδες είναι κοντά. Ο Ολυμπιακός έχει τη φανέλα και την έδρα. Η Φενέρ τον προπονητή να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και τη δυνατότητα με Ούντοχ, Άντιτς και Βέσελι να προκαλέσει φθορά στην αντίπαλη ρακέτα. To +2.5 των φιλοξενούμενων, υπό αυτές τις συνθήκες, έχει αξία λίγο κάτω από τον διπλασιασμό. Αγωνιστικά, ακόμη και στο γεμάτο «ΣΕΦ», η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί για την επικράτηση, με το «διπλό» σε καθαρή νίκη να δίνεται σε τιμή πρόκληση. Και για τα δύο bets ισχύει ενδεχόμενη παράταση.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
29/12/2016 — 11:46 π.μ.
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (+2.5) 21.91
71-62
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
70 1.91 133.7
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
29/12/2016 — 11:46 π.μ.
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 22.3
71-62
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.3 92

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ