ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
Μαζί μας ο…πάντα ιδιόρρυθμος αντισταρ των αθλητικών ρεπόρτερ, η μαύρη γάτα των ελληνικών γηπέδων, ο Γέροντας, Κώστας Μιαου!

Σημείο και γκολ σε Μεάτσα και Λειψία!

Η χθεσινή βραδιά δεν μας ήθελε, μιας και ειδικά στο χαμένο πέναλτι του Κβαρατσέλια χάσαμε την ευκαιρία, να πιάσουμε άλλο ένα καλό ειδικό στοίχημα μετά από εκείνο της Κυριακής. Από εκεί και μετά η αποβολή του Κόλο Μουανί, αποτέλεσε εμπόδιο για να ανέβει το σκορ πιο ψηλά, παρότι υπήρξαν ευκαιρίες για να βγει τουλάχιστον στο over το παιχνίδι. Όσο για το ματς του «Άνφιλντ», η αποκαρδιωτική εικόνα της Λίβερπουλ, επαληθεύτηκε για άλλο ένα παιχνίδι, με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, στα νοκ άουτ παιχνίδια είναι μια άλλη ομάδα. Δεν είναι και λίγο πράγμα, να μην μασήσεις σε αυτή την έδρα μετά από σε βάρος σου 2-0 στο πρώτο τέταρτο, αλλά οι «ρεντς» δεν έχουν ούτε την εικόνα και φυσικά, μοιάζουν να έχουν παραδώσει πνεύμα.

Οι δύο αναμετρήσεις της βραδιάς που κλείνουν τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των «16» έχουν δύο θεωρητικά φαβορί. Η Ίντερ υποδέχεται την Πόρτο, με τους Ιταλούς να έχουν συνέλθει αισθητά τον τελευταίο καιρό. Απέναντι τους μια ομάδα των «Δράκων» με αρκετά προβλήματα και με μια εικόνα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πως μπορεί να γίνει κάτι πολύ καλό γι’ αυτούς. Βέβαια μιλάμε για νοκ-άουτ παιχνίδια, παρόλα αυτά θα ποντάρουμε στον άσο των γηπεδούχων και τo οver 1.5 που το βρίσκουμε στο 2.10. Επίσης από αυτή την αναμέτρηση, θα τιμήσουμε και το 3.00 που δίνεται στην επιλογή πολλαπλού σκορ με 1-0, 2-0 ή 3-0 για την γηπεδούχο.

Στο ματς της Λειψίας με την Σίτι, σίγουρα η ομάδα του Πεπ μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί και θεωρώ πως σε αυτό το ματς θα μπει για τη νίκη, ωστόσο και η Λειψία θα παλέψει το ματς και μπορεί να σκοράρει. Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος, πως αξίζει το 1.90 για το διπλό, θεωρώ πως το ματς θα έχει γκολ, οπότε θα επιλέξω το Χ2 και over 2.5 με 2.32 σαν πρώτη επιλογή για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σαν bet για σκόρερ, για όποιους κυνηγούν αυτά τα ειδικά, αξίζει ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 7.00 και ο Αντρέ Σίλβα για τους γηπεδούχους στο 3.40


Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ