ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
Μαζί μας ο…πάντα ιδιόρρυθμος αντισταρ των αθλητικών ρεπόρτερ, η μαύρη γάτα των ελληνικών γηπέδων, ο Γέροντας, Κώστας Μιαου!

Παιχνίδι με πολλά ειδικά στην Τούμπα

Η χθεσινή μέρα, δεν μας πήγε καλά στο ποδόσφαιρο, μιας και πολλά πράγματα πήγαν κόντρα στο πώς τα υπολογίζαμε. Η κόκκινη που δέχτηκε η Νιουκάστλ ήταν καταδικαστική, ενώ στην Τρίπολη ο Αστέρας, παρά το γρήγορο προβάδισμα, δεν προσπάθησε να επενδύσει πάνω σε αυτό. Ως προς αυτό το ματς βγήκε το over 1,5 με 1Χ, ενώ στο ματς του μπάσκετ η επιλογή που είχαμε κάνει με την μεγαλύτερη επίδοση του Πάρις Λι βγήκε με την απόδοση στο 2.27. Πάμε τώρα στο μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής στην S.L με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά για την κούρσα του τίτλου.

Στην αναμέτρηση αυτή θεωρώ πως η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την ανωτερότητά της ως ομάδα και ο ΠΑΟΚ με την διάθεση που θα έχει μπορεί να οδηγήσει το ματς σε τρελό ρυθμό. Ιδανικές προϋποθέσεις για να δούμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της φετινής σεζόν και από άποψη θεάματος, αλλά και ενδιαφέροντος, με τον ΠΑΟΚ να παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για να παραμείνει όσο πιο κοντά γίνεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ένα ματς που θα έχει παραγωγή φάσεων, σχεδόν πάντα προσφέρεται και για μεγαλύτερη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων.

Όλα τα ειδικά για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ μόνο στη...

Από την πλευρά της ΑΕΚ το να σκοράρει ο Λιβάι Γκαρσία οποιαδήποτε στιγμή, προσφέρεται στο 4.30, ενώ το να βάλει 1 γκολ η Ένωση και να έχει και τουλάχιστον πέντε κόρνερ, σαν συνδυαστικό στοίχημα, δίνεται στην εξαιρετική απόδοση του 3.60. Όπως ενδιαφέρον παρουσιάζει και η προοπτική της ασίστ από τον Κωνσταντέλια με 5.40. Όπως και τα κόρνερ του ΠΑΟΚ, για να είναι πάνω από 4.5 πολύ καλή απόδοση σαν μεμονωμένο ποντάρισμα είναι το 2.05. Μεγαλύτερη προσωπική έμπνευση το γκολ Γκατσίνοβιτς πάντως που σε οποιαδήποτε στιγμή πληρώνει 6.50 και για πρώτος 15.00.

Σαν κύριο σημείο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα δώσω το γκολ-γκολ και over 2.5 στο 2.77 που αποτελεί μια εξαιρετική προοπτική. Πιστεύω θα υπάρξει ένα ανοικτό ματς με σκοράρισμα και από τις δύο ομάδες και θεωρώ πως αποτελεί αρκετά ασφαλή επιλογή.

Πέρα από αυτά τα ειδικά στοιχήματα και την επιλογή μας για το ντέρμπι της Τούμπας, θα επιλέξω μια ακόμα δυάδα, με το διπλό της Μαρσέιγ απέναντι στην Τουλούζ με τους Φωκαείς να δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση, στα εκτός έδρας παιχνίδια τους τελευταία, με το διπλό στο 1.95. Αυτό το ματς θα πάει πακέτο με το γκολ-γκολ και οβερ στο Τότεναμ-Γουέστ Χαμ, που πληρώνει 2.22 και θεωρώ πως θα επαληθευτεί.


Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ