ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
Μαζί μας ο…πάντα ιδιόρρυθμος αντισταρ των αθλητικών ρεπόρτερ, η μαύρη γάτα των ελληνικών γηπέδων, ο Γέροντας, Κώστας Μιαου!

Με πέντε δυνατές επιλογές!

Μετά την επιτυχία της Τετάρτης, επιστρέφουμε σήμερα προκειμένου να αναζητήσουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές για σήμερα Σάββατο με κάποια ματς που σίγουρα θα συγκεντρώσουν μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Οι σημερινές επιλογές του Κώστα Μιαούλη μόνο στη...

Μια από τις τελευταίες ελπίδες της Λίβερπουλ να μείνει ζωντανή ώστε να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι το ματς στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ με τη Νιούκαστλ. Μια ομάδα κόντρα στην οποία έχει εξαιρετική παράδοση και με την οποία παραδοσιακά γίνονται αναμετρήσεις που μπαίνουν και πολλά γκολ. Οι καρακάξες έχουν την κορυφαία άμυνα στην Πρεμιέρ, παραμένουν σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τον τελευταίο καιρό δυσκολεύονται να πάρουν νίκες. Το γκολ γκολ και όβερ 2,5 στο ζευγάρι αυτό που βγάζει πολλές φορές ματς με γκολ δίνει 2.07 και θα το τιμήσω.

Από την Super League θα είναι η επόμενη επιλογή μου με το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΣ στην Τρίπολη. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήρθε από το 0-2 για να πάρει την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ και περιμένει κανείς να έχει και την ψυχολογία με το μέρος της, ενώ επιστρέφουν Ιγκλέσιας και Μουναφο. Ο ΠΑΣ με τον Ιωνικό δεν είχε καλή εικόνα και έχασε με τραυματισμό και τον Παμλιδη. Άσος του 2.02 και 1Χ και οβερ 1,5 με 1.82 είναι οι επιλογές μου εδώ.

Από τους μπασκετικούς ημιτελικούς περιμένω για δύο ειδικά τον ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Το να σημειώσει ο Τόμας Γουόκαπ 8+ πόντους δίνει 1.78 ενώ ενδιαφέρον έχει και το 13+ του Παρις Λι στο 2.27.


Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ