ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
Μαζί μας ο…πάντα ιδιόρρυθμος αντισταρ των αθλητικών ρεπόρτερ, η μαύρη γάτα των ελληνικών γηπέδων, ο Γέροντας, Κώστας Μιαου!

Με πολλά γκολ και δυνατό combo στη Φρανκφούρτη!

Η Κυριακή δεν μας πήγε όσο καλα περιμέναμε ειδικά στα πονταρίσματα των ειδίκων στοιχημάτων, μιας και έλειψε ένα γκολ της ΑΕΚ που θα μας έκανε τη διαφορά. Παρόλα αυτά βγήκε η πρόβλεψη μας για μια ασίστ από τον απίθανο Κωνσταντέλια και το διπλό της Μαρσειγ στην Τουλουζη. Από τα σημερινά ματς αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Ρεάλ, για τα νοκ αουτ του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά από στοιχηματική άποψη, η αναμέτρηση της Άιντραχτ με τη Νάπολι, δείχνει να προσφέρει πιο πολλές ευκαιρίες για κέρδη.

Με την παρουσία της στο αποψινό ματς η Άιντραχτ που προέρχεται από άνετη επικράτηση απέναντι στην Βερντερ για το πρωτάθλημα, θα δώσει στη Γερμανία την πρωτιά σε παρουσία ομάδων από μια χώρα στα νοκ αουτ του Τσάμπιονς Λιγκ με έντεκα διαφορετικούς συλλόγους της Μπουντεσλίγκα να τα έχουν καταφέρει. Βγήκε δεύτερη στον όμιλο της και καλείται αυτή τη στιγμή να τα καταφέρει κόντρα στην απόλυτη ομάδα του Καμπιονάτο φέτος που είναι η Νάπολι. Η τελευταία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Σασουολο με 2-0.

Άιντραχτ - Νάπολι με δυνατό combo μόνο στη..

Το ματς αυτό θα έχει γκολ με την ιταλική ομάδα να είναι το φαβορί αλλά σαν πρώτη και παράτολμη επιλογή για νοκ αουτ ματς θα πάω στο goal-goal και over 3,5 στο 3.30. Για πρώτο σκόρερ από την πλευρά των φιλοξενούμενων θα πάω στον Κβαρατσκελια με 5,40 που πληρώνει 3.10 για να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Από την άλλη ο Λιντστρομ με 4.20 αποτελεί μια επιλογή για σκόρερ οποιαδήποτε στιγμή από τους γηπεδούχους.

Στη Stoiximan αξίζει το combo over 2,5 goal, over 4,5 κάρτες και over 8,5 κόρνερ που πληρώνει 6.30!


Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ