Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Μαρκαριάν και εθνόσημα!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Δεύτερη συνεχόμενη κηδεία είχε η τύχη το σ/κ που πέρασε και όσοι είδαν το Αστέρας-Εργοτέλης καταλαβαίνουν τι εννοώ. Η τυχή δεν μας χαμογελάει ξεκάθαρα τον τελευταίο καιρό αλλα δεν πτοούμαστε και θα συνεχίσουμε με επιμονή και υπομονή (και ένα ευχέλαιο). Διακοπή λοιπόν για τα προκριματικά των εθνικών ομάδων και παρόλο που το σ/κ έχει πολλά ματς, οι ευκαιρίες δεν είναι ανάλογα πολλές. Στοχευμένα λοιπόν πάμε να δούμε τι έβγαλε το κόσκινο.

Στο Καζακστάν, η Ισλανδία που έχει κάνει πολύ καλή αρχή έχει την ευκαιρία να παραμείνει τουλάχιστον 3 πόντους μπροστά από την Ολλανδία και θεωρώ ότι έχει όλα τα φόντα να το πετύχει κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου έστω και εκτός έδρας. Θα επιλέξω το διπλό εδώ.

Στο άλλο μεγάλο ματς του ομίλου η Ολλανδία ψάχνει μόνο νίκη κόντρα στην Τουρκία, χωρίς τον Ρόμπεν, αλλά και οι Τούρκοι αν θέλουν να έχουν ελπίδες θα πρέπει να αρχίσουν να μαζεύουν πόντους ειδικά σε μεγάλα ματς. Δεν θα τα παρατήσουν εύκολα και οι συνθήκες μοιάζουν εξαιρετικές για το over που πληρώνει ικανοποιητικά και θα είναι η επιλογή μου.

 Στα της Κυριακής οι επιλογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η μία θα είναι ο άσος της Πορτογαλίας κόντρα στη Σερβία. Δεν θα είναι εύκολο το ματς αλλά ο δάσκαλος Σάντος έχει τον τρόπο και τα ποιοτικά εργαλεία στα χέρια του να αρχίσει να καθαρίζει την πρόκριση από νωρίς. Στο δικό μας παιχνίδι που θα είναι ο πρώτος από μια σειρά τελικών, η έλευση Μαρκαριάν πιστεύω θα είναι βάλσαμο για τις πληγές αυτής της ομάδας και θα αλλάξει άρδην πρόσωπο. Αν θα φτάσει αυτό για πρόκριση δεν ξέρω και θα δείξει βήμα βήμα. Πάντως στη Βουδαπέστη δε χάνουμε και θα επιλέξω τη διπλή ευκαιρία μας για ασφάλεια. Ο Σέρχιο είναι φανατικός οπαδός του μισό-μηδέν και αν δεν έρθει του μηδέν-μηδέν. Αυτά είναι και τα πιθανότερα σκορ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.    Το ευχέλαιο όντως έγινε. Και θα ακολουθήσουν και βουντού αν χρειαστεί. Μα τι γκίνια είναι αυτή!
Υ.Γ.1  Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Παίξε τις επιλογές μου αλλά και τις εμπνεύσεις σου στον stoiximan με 100% bonus πρώτης εγγραφής αλλά και ματς με 0% γκανιότα.Έξτρα bonus οι περισσότερες συμμετοχές στους μεγάλους διαγωνισμούς που έρχονται!!
fountaristos
Φουνταριστός
28/03/2015 — 09:47 π.μ.
Καζακστάν - Ισλανδία 21.9
0-3
Ολλανδία - Τουρκία over 2,5 goal1.8
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.42 102.6
fountaristos
Φουνταριστός
28/03/2015 — 09:47 π.μ.
Πορτογαλία - Σερβία 11.6
2-1
Ουγγαρία - Ελλάδα Χ21.53
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.45 122.4
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ