Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Επιστροφή με ντέρμπι!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Δεν πήγε καλά το σ/κ που πέρασε και η ξεκούραση μεσοβδόμαδα ήταν επιβεβλημένη για να καθαρίσει το μυαλό αλλά και η αύρα μας! Η ψυχραιμία είναι προσόν απαραίτητο στο στοίχημα για να αποφεύγονται βιαστικές κινήσεις και, όσοι με παρακολουθείτε καιρό, θα ξέρετε ότι κινούμαι πάντα στα πλαίσια της λογικής. Πάμε λοιπόν να κάνουμε την επαναφορά στα ταμεία στην 25η αγωνιστική στην οποία ασφαλώς δεσπόζει το ντέρμπυ της Λεωφόρου!

Στην Λέσβο η Καλλονή υποδέχεται τον ΠΑΣ και θέλει βαθμό ή βαθμούς για να αποφύγει και άλλη πτώση στον βαθμολογικό πίνακα. Με την πεπατημένη θα κινηθούν οι γηπεδούχοι, δηλαδή σφιχτή άμυνα κλειστό ματς και υπομονή και θεωρώ ότι θα έχουμε ένα κλασσικό ματς under αφού και ο ΠΑΣ δεν έχει λόγο να βγει στο ξέφωτο και μπορεί να πάρει ακόμη και το τρίποντο στο γκολ.

Στη Βέροια ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται κόντρα στην τοπική ομάδα μετά το κάζο και τη συντριβή του Περιστερίου. 4 ματς χωρίς νίκη με απολογισμό 3 ήττες και μια ισοπαλία μετράει ο δικέφαλος τον τελευταίο μήνα και νομίζω ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν έγινε και του πεταματού ξαφνικά και θεωρώ ότι το βαρίδι που λέγεται πρωταθλητισμός και στόχοι τώρα που έφυγε από τα πόδια των παιχτών θα παίξουν καλύτερη μπάλα. Διπλό από εδώ.

Στα της Κυριακής ο Αστέρας οφείλει και θα επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στον ΟΦΗ στην εδρα του. Μόνο νίκη για αμυδρές ελπίδες θέλουν οι κρητικοί αλλά δεν είναι από τις ομάδες που χαρίζει ο Αστέρας και θα πάρει το τρίποντο για να μείνει στην 5αδα με ισχυρό πλεονέκτημα. Μικρό πλην τίμιο το σημείο εδώ που δίνει το έξτρα όμως στη δυάδα με το ντέρμπι.

Πάμε και στο κυρίως πιάτο. Θεωρώ ότι θα δούμε καρμπόν το ματς της Τούμπας ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ στο ματς της Λεωφόρου και εξηγούμαι. Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός είναι κουρασμένος και σε κακή κατάσταση τον τελευταίο καιρό που δεν πείθει. Από την άλλη και ο ΠΑΟ έχει τα γνωστά του πάθη στην άμυνα που ο Αναστασίου σίγουρα θα θέλει να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται. Από το να σου φύγει με 9 μέσα στην έδρα σου καλύτερα να μείνει 6 η διαφορά λέει ο ένας. Από το να έρθει στους 3 και να έχουμε άλλα, καλύτερα να μείνει στους 6 λέει ο άλλος. Με λίγα λόγια το ματς το βλέπω ξερό Χ 0-0 ή 1-1 στην καλύτερη. Κανείς δεν θα κλαψει με την ισοπαλία ενώ με ήττα η εσωστρέφεια και κριτική θα είναι ισχυρή αφού υπάρχουν απαιτήσεις εκατέρωθεν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.   Μακάρι να δούμε ένα ντέρμπι από τα παλιά με φάσεις, γκολ και ποδοσφαιρικό ''ξύλο''! Αλλά που.. δε...
Υ.Γ.1 Για κουβέντα κριτική και ό,τι άλλο έλα στο fb με ένα κλικ εδώ

Παίξε το ΠΑΟ-ΠΣΦΠ με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ μόνο στον στοίχημαν!!!
fountaristos
Φουνταριστός
21/02/2015 — 09:08 π.μ.
Καλλονή - ΠΑΣ Γιάννενα under 2,51.55
1-0
Βέροια - ΠΑΟΚ 21.4
1-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.17 130.2
fountaristos
Φουνταριστός
21/02/2015 — 09:08 π.μ.
Αστέρας Τρ. - ΟΦΗ 11.25
6-1
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Χ3.5
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.38 131.25
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ