Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Δυάδα για ταμείο!!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Με απώλειες επιστρέψαμε στην Super League το σ/κ αν και είχαμε 2/4 σημεία αλλά και το Χ του Αστέρα που μας έκοψε τη φόρα. Πολύ δύσκολες οι αγωνιστικές μετά από διακοπές επί διακοπών, τουλάχιστον τώρα θα αρχίσει να μπαίνει νερό στο αυλάκι της κάθε ομάδας. Σήμερα έχουμε την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έχω επιλέξει μια δυάδα πολύ δυνατή για να επιστρέψουμε στα ταμεία. Αναλυτικά:

Στη Ρώμη θα γίνει και το μεγάλο ματς της βραδιάς ανάμεσα σε Ρόμα και Μπάγερν. Οι Ιταλοί θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν μπροστά από την Σίτυ σε έναν όμιλο-φωτιά αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά. Από την άλλη 2/2 έχει η Μπάγερν με δύσκολες νίκες όμως και στα τέλη των αγώνων. Δεν έχει ξεφύγει κάποιο ματς της αλλά οι 6 πόντοι και οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις τελευταία μου δίνουν αυ΄την την αίσθηση ότι θα σκοράρουν επίσης.Γκολ-γκολ η επιλογή μας απο εδώ.

Στο άλλο ματς του ομίλου στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την αγαπημένη μου Σίτυ. Κακό το ξεκίνημα για τους πρωταθλητές Αγγλίας και η νίκη είναι επιβεβλημένη σε αυτό το ματς για να ξαναμπει σε τροχιά πρόκρισης. Έχει την ποιότητα αλλά και τον ρυθμό για να το καταφέρει και θεωρώ πως το διπλό θα έρθει εύκολα ή δύσκολα εδώ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.  Μια εβδομάδα σερί ταλαιπωρία για ένα προφίλ στο fb... Στεγαστικό δάνειο ζήτησα και δεν θα το πήρα χαμπάρι μάλλον. Σύντομα νεότερα!!


fountaristos
Φουνταριστός
21/10/2014 — 09:48 π.μ.
Ρόμα - Μπάγερν goal/goal1.65
1-7
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μαντσεστερ Σίτυ 21.55
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.56 102.3
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ