Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Crash test

Καλημέρα σας φίλοι μου! Μετά το σοκ της Λεωφόρου το Σάββατο, άλλο ένα μας περίμενε τη Κυριακή με τον Ολυμπιακό να περνάει αέρα από τη γεμάτη Τούμπα με ιστορική 4αρα επί του ΠΑΟΚ που σε καμία περίπτωση δεν προέβλεπα. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης και τα play off προμηνύονται καυτά. Σήμερα η προσοχή είναι στη Λεωφόρο και τη ρεβάνς του ημιτελικού ανάμεσα σε Παναθηναικό και ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Crash test λοιπόν στη Λεωφόρο με τους δύο μονομάχους να έρχονται πληγωμένοι από αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και με τη σημερινή ρεβάνς να κρίνει εν πολλοίς σχεδόν ένα τίτλο. Ο Παναθηναικός έχει προίκα το 0-1 της Τούμπας με τον Τερίμ να έχει-ξανά- μεγάλο απουσιολόγιο, την υπόθεση Μπακασέτα να κρίνεται εντός της ημέρας αλλά και την επιστροφή του Ιωαννίδη στην αποστολή. Γνώμη μου είναι ότο ο Τούρκος θα πάει με τη πεπατημένη και θα δούμε τον Κώτσιρα στα χαφ ελέω απουσίας Ρούμπεν μιας και θα χρειαστεί τρεξίματα στον άξονα το τριφύλλι για να έχει έλεγχο στη μεσαία γραμμή. 

Από την άλλη ο Λουτσέσκου έχει να διαχειριστεί τη μεγαλύτερη κρίση της σεζόν ως τώρα με 3 σερί ντέρμπι στη Τούμπα να φέρνουν 2 ήττες και μία ισοπαλία. Αρκετή είναι η κούραση που θα έχει μαζευτεί ενώ ο Ρουμάνος θα περιμένει από τη πλευρά του την έφεση για Τάισον για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει. Τακτικά θεωρώ πως θα δούμε τη καλύτερη δυνατή 11αδα του ΠΑΟΚ για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και μένει να φανεί αν μπορεί να πιέσει με ένταση για μεγάλη διάρκεια.

Εκτιμώ πως με τα σημερινά δεδομένα σε απουσίες, κούραση αλλά και το momentum από το πρώτο ματς και την έδρα σε συνδυασμό με τον ΠΑΟΚ που θα ανοιχτεί αναγκαστικά λόγω σκοπιμότητας μπορούν να φέρουν τέρματα στην αναμέτρηση με το 2-4 σύνολο γκολ να καλύπτει τα περισσότερα ενδεχόμενα. Το ''παντρεύω'' με τη διπλή ευκαιρία του Παναθηναικού που θεωρώ πως έχει τον πρώτο λόγο και κλέινω το combo με το να δεχτούν αμφότεροι 2+ κάρτες. Το combo επιστρέφει 2.67 φορές το ποντάρισμά μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!

fountaristos
Φουνταριστός
21/02/2024 — 10:14 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ combo2.67
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.67 80.1
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ