Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Το ντέρμπι και ο..γκασμάς

Καλημέρα σας φίλοι μου! Τελικά το πάρτι αποδείχτηκε.. θρίλερ και το χτεσινό δελτίο μας έσπασε με.. φουρνέλλο αντί για γκασμά από τη Λαμία και τον άστοχο αλλά και νωθρό Παναθηναικό. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο και για αυτό είναι και ο βασιλιάς των σπορ αλλά το χτεσινό στοιχηματικά, αγωνιστικά και όπως αλλιώς θέλετε ήταν γκέλα μεγατόνων. Συνεχίζουμε όμως με το σημερινό κουπόνι να έχει ντέρμπι στη Τούμπα αλλά και εξάποντο ματς σωτηρίας.

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο ΠΑΣ είναι σε τραγική θέση στον πάτο της βαθμολογίας με 4 βαθμούς απόσταση από τη σωτηρία όπου βρίσκεται ο σημερινός του αντίπαλος. Ο ΠΑΣ φυσικά υποχρεούται να κυνηγάει νίκες ακόμα και στο.. Μπερναμπέου πλέον και το σημερινό παιχνίδι είναι τελικός για τους Ηπειρώτες. Δεν είναι σε πολύ καλύτερη θέση και ο Βόλος όμως που κινδυνεύει να χάσει το ματς με τη Κηφισιά στα χαρτιά αφού ο Μπέος ακόμα νομίζει ότι έχουμε 1970 στο Τέξας. Εκτιμώ πως το κίνητρο και οι κακές άμυνες εκατέρωθεν μπορούν να φέρουν το αμφισκόρ από το Πανθεσσαλικό και επιλέγεται στη τριάδα μου.

ΑΕΚ-ΚΗΦΙΣΙΑ

Η ΑΕΚ έλαβε.. Χριστουγεννιάτικο δώρο από τη Λεωφόρο και σήμερα μπορεί να ξαναβρεθεί στη κορυφή αναλόγως και του αποτελέσματος του ντέρμπι. Υποδεχόμενη τη Κηφισιά στην οποία.. χρωστάει και γραμμάτια από το πρώτο παιχνίδι, κανονικά θα έγραφα ότι αποκλείεται να κλωτσήσει το δώρο αν δεν είχαμε δει τέτοιο έργο χτες. Βέβαια οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα και η λογική λέει ευχάριστο απόγευμα για την Ένωση στην έδρα της. Ασος από ημίχρονο αλλά και το χάντικαπ επιλέγονται.

ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κλείνουμε με το ντέρμπι της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει στη κορυφή και να χτίσει ψυχολογία ενόψει ρεβάνς στη Λεωφόρο και ο Ολυμπιακός παίζει τη πιο καλή του ζαριά για να ξαναμπεί στο κόλπο έστω και αουτσάιντερ. Οι ερυθρόλευκοι είχαν μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση όπως και το ταξίδι να τους επιβαρύνει λίγο περισσότερο και σαφώς το προβάδισμα έχει η ομάδα του Λουτσέσκου που στην έδρα της βρίσκω δύσκολο-ειδικά ο φετινός ΠΑΟΚ-να χάσει κολλητά δύο παιχνίδια και ας είναι και ντέρμπι. Ο άσος κλείνει τη τριάδα μου ποντάροντας στον φρεσκότερο ΠΑΟΚ και στη δυάδα θα βάλω τη διπλή ευκαιρία με Over 1,5 που εκτιμώ πως θα επαληθευτεί αφού δύσκολα θα μείνει στο ένα γκολ η αναμέτρηση.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
18/02/2024 — 10:20 π.μ.
ΑΕΚ - Κηφισιά 1 (-1)1.37
win
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1Χ&over 1,51.72
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.36 70.69
fountaristos
Φουνταριστός
18/02/2024 — 10:20 π.μ.
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα gg2.07
win
ΑΕΚ - Κηφισιά 1/11.45
win
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 12.07
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 6.21 62.13
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ