Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Θα βρέξει ΓΚΟΛ..

Τι εξαίσιο 5.75 μας χάρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα; Απο τις 8 Γενάρη το μελετήσαμε το ποντάραμε και άλλη μια επιτυχία σε μια ακόμα φανταστική στοιχηματική σεζόν. Τι να πρωτοθυμηθώ;; Το θρυλικό 152.88 , τις κάρτες κατά τη διάρκεια όλης τη χρονιάς, τα παρολί με αποδόσεις απο 5 μέχρι και 20. Εξαίσια χρονιά, το πλάνο μας έτσι όπως πρέπει και σεμνά και ταπεινά. Σε άλλα σαιτ θα ζητάγανε συνδρομές και θα λέγανε διάφορα παπατζιλίκια έτσι για ρίξουν στάχτη στα μάτια. Εμείς με τη μπαλίτσα κάτω, χρόνια τώρα έτσι όπως ξέρουμε και χαίρομαι πραγματικά που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και της προσπάθειας που κάνουν όλοι οι συνάδελφοι. Φυσικά η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα.

Μέχρι νε ξεκινήσει η γιορτή θα έχουμε MLS και αγαπημένη Βραζιλία για ζέσταμα , και μετά ΜΟΥΝΤΙΑΛ με νέα πράματα και εκπλήξεις που έρχονται. Stay tuned.

To τελευταίο γεμάτο Σ.Κ είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας , όμως για μένα αυτό δεν λέει τίποτα. Οι τσέπες και η κάβα μας είναι σε εξαίρετα επιπεδα και δεν παίζει να χαρίσουμε τζάμπα φράγκα στο μπουκ. Είμαστε άνετοι, όπως και οι περισσότερες ομάδες σε μια χρονιά που έλειψαν οι ευκαιρίες. Χαλαρά θα πορευτώ , και δεν σας κρύβω οτι ήδη έχει ξεκινήσει το πλάνο για το ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

Για απόψε συντηρητικά έτσι για το φλέβαρο μια γαλλική τριάδα θα παίξω με γκολ. Στο Τρουα - Μονακό προβλέπω γκολ με τους Μονεγάσκους να θέλουν να κλείσουν μια κακή χρονιά με θέαμα. Απο εκεί και πέρα η Μπορντώ θα θελήσει ευρεία νίκη επί της Μετς μπας και προλάβει το εισητήριο του Europa, ειδικά αν χάσει η Νις στο Βελοντρόμ. Μια Νις που έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με τη Λυών , και το γκολ - γκολ είναι πιθανό με την ομάδα του Μπαλοτέλι να μην θέλει να χύσει την καρδάρα με το γκολ τώρα στο τέλος και τους Lyonnais να μην θέλουν να απογοητεύσουν τους οπαδούς τους την τελευταία αγωνιστική.

Τριαδούλα λοιπον και τα ξαναλέμε πάλι tomorrow.


betfighter
Betfighter
19/05/2018 — 12:02 π.μ.
Μετς - Μπορντο Όβερ 2.50 Γκολ1.6
win
Λυών - Νις Γκολ - Γκολ1.5
win
Τρουα - Μονακό Όβερ 2.50 Γκολ1.6
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.84 115.2
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 52 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 55 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 55 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 55 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 56 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.