Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ντέρμπι αιωνίων και κορυφή

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το κέρδος βγήκε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο παρόλα αυτά η γκίνια μας ξαναχτύπησε την πόρτα στερώντας μας ένα ακόμα δυνατό ταμείο με το ακριβές σκορ στη Λάρισα. Προχωράμε στη Super League με την οποία θα καταπιαστώ εξολοκλήρου από σήμερα μιας και ενα ΣΚ απόδρασης και ξεκούρασης είναι στο πρόγραμμα πριν την τελική ευθεία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Από σήμερα Σάββατο ξεχωρίζω τον άσο του Πλατανιά που, αν και έχει χαιρετήσει ήδη για μένα, μπορεί να δείξει σημάδια ζωής κόντρα στη Λαμία δίνοντάς τα όλα για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι αποδοτικοί εκτός έδρας και το πάθος θα παίξει μεγάλο ρόλο. Θα συνδυάσω τον άσο με το over στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ξάνθη. Οι γηπεδούχοι είναι σε φουλ φόρμα και θα βρουν δίχτυα ψάχνοντας ακόμα μια νίκη στην έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι έχουν την επιθετική ποιότητα αλλά και τις αμυντικές αδυναμίες στο να βοηθήσουν να ανοίξει το ματς.

Στα της Κυριακής το σημείο-μπετό είναι το διπλό του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη. Ο δικέφαλος μετά το μπάχαλο στην Τούμπα έδειξε σε τρομερή κατάσταση και ψυχολογία σε πολύ πιο δύσκολη έδρα από αυτή του Αστέρα και , ενόψει και βαθμολογικής τιμωρίας και της ΑΕΚ που έρχεται στην Τούμπα, το διπλό είναι μονόδρομος.

Το ντέρμπι στο άδειο Καραισκάκη είναι και άδειο από κίνητρα βαθμολογικά ουσιαστικά για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός ακόμα και με κατοχύρωση του ματς με τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά για μένα δεν μπορεί να ξαναμπεί στο πρωτάθλημα αφού και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δείχνουν πολύ ανώτερα σύνολα. Ο Παναθηναικός ψάχνει την καλή εμφάνιση για το γόητρο και τη φανέλα αλλά η ποιότητα είναι λίγη. Το πάθος και η δύναμη θα κρίνουν πολλά όμως και το αμφισκόρ σε άδειο γήπεδο δεν είναι διόλου απίθανο σενάριο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
03/03/2018 — 08:46 π.μ.
Ατρόμητος - Ξάνθη over 2,5 goal2.55
lose
Πλατανιάς - Λαμία 12.55
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 6.5 130.05
fountaristos
Φουνταριστός
03/03/2018 — 08:46 π.μ.
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 21.5
lose
Ολυμπιακός - Παναθηναικός goal/goal2.38
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.57 107.1
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;