Σύνδεση | Εγγραφή
Betfighter
Ανοιχτά Δελτία (3)
betfighter
Χαλαρα στο 4..

Ωραία, θαυμάσια, μια όμορφη ατμόσφαιρα στοιχηματική. Ξεκινάει η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μαζί και το Europa και είμαστε έτοιμοι να ξεσαλώσουμε. Μαζί σας είμαι αλλά έτσι όπως το φτιάξανε το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο μόνο για τον πλυντηριά της Παρί. Με δυο αγώνες κάθε μέρα τι να παίξεις; Όπως θα δείτε θα κυνηγήσουμε μεγάλες αποδόσεις όταν θα έχει Τσου Λου μιας και οι επιλογές μας είναι περιορισμένες.

Βασιλεία - Σίτι και Γιουβέντους - Τόττεναμ είναι οι αποψινές δυο πρώτες μονομαχίες. Στο πρώτο έχουμε φαβορί, στο δεύτερο δεν έχουμε μιας και η Γιούβε μέχρι τώρα δεν πείθει και οι Πετεινοί απειλούν σαφέστατα τους Ιταλούς.

Τι να παίξουμε στο πρώτο ζευγάρι; Σίτι στο 1.40; Ούτε οι φυλακισμένοι στις φυλακές  της Τιχουάνα δεν θα παίξουν Σίτι απόψε. Φαβοράρα, όμως προτιμώ τα 2-3 γκολ και όχι το 1.40. Το θέμα είναι να ποντάρουμε, αλλά να ποντάρουμε ώστε να βγάλουμε κανένα χαρτζιλίκι. Για τους λάτρεις των σκορ μιας και πολλοί μου ζητάτε να δίνω πιο συχνά και σκοράκια, 1-2, 0-2.

Στο Τορίνο και πάλι τα 2-3 γκολ με πιθανά σκορ τα 1-1 2-1. Η Μεγάλη Κυρία δεν τυφλώνει με την εμφάνιση της όμως έχει ένα ατού. Την εμπειρία απο τέτοια ματς. Απο την άλλη η Τόττεναμ είναι εξαιρετική και φέτος με τον Κειν να προοδεύει, όμως το σύνολο τερμάτων μου αρέσει περισσότερο. Προσεχτικό ματς θα γίνει με το over - under να είναι οριακό.

Με τη δυαδούλα μας και χαλαρά . Τα ξαναλέμε πάλι αύριο.


Τρίτη 13.02.2018 12:04 π.μ.
betfighter
Betfighter
13/02/2018 00:04:00
Αγώνας Σημείο Απόδοση Αποτέλεσμα
Βασιλεία - Σίτι 2-3 Γκολ 2.05 lose
Γιουβέντους - Τόττεναμ 2-3 Γκολ 2 lose
Ποντάρισμα Απόδ.Δελτίου Πιθανά Κέρδη
20 4.1 82