Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ντέρμπι με φαβορί

Καλημέρα σας φίλοι μου. Η χτεσινή ημέρα ήταν ξεκάθαρα κακή και την αφήνουμε πίσω μας μιας και το κυρίως πρόγραμμα της Super League και οι υποχρεώσεις επιβάλλουν καθαρό μυαλό και στοχευμένα πονταρίσματα. Δεν χρειάζεται να ξανοιχτούμε πολύ σήμερα και το ντέρμπι στο Φάληρο θα κερδίσει το ποντάρισμα μου.

Αρχικά στη δυάδα γαι το μεροκάματο θα μπει το under στο Λεβαδειακός-Κέρκυρα. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζοντας ότι αύριο θα γίνει μάχη μεταξύ Πλατανιά και Απόλλωνα θα προσπαθήσουν να πάρουν τουλάχιστον την ισοπαλία γνωρίζοντας ότι πιθανότατα θα βάλουν από κάτω τον Απόλλωνα. Δύσκολα θα ξεφύγει το ματς από τα μάξιμουμ δύο τέρματα.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής όπως μαρτυρά και ο τίτλος ξεχωρίζω ξεκάθαρο φαβορί και τάσσομαι υπέρ του Ολυμπιακού. Φυσικά δεν εννοώ συναισθηματικά αλλά αγωνιστικά και στοιχηματικά. Οι πρωταθλητές ψάχνουν τη μεγάλη νίκη που θα δώσει ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ σε λίγες μέρες αλλά και να βάλει την ΑΕΚ σε μεγάλο ντεσαβαντάζ στην υπόθεση τίτλος. Συνυπολογίζοντας την άσχημη ήττα του πρώτου γύρου, το πάθος και την ανωτερότητα που έδειξαν στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου αλλά και τον παράγοντα έδρα που μπορεί και θα παίξει επιτέλους το ρόλο του, δεν μπορώ παρά να ποντάρω στον άσο.

Σημαντική τύχη έχει ο άσος από ημίχρονο γνωρίζοντας ότι θα μπει πολύ δυνατά με στόχο ένα γρήγορο γκολ ο Ολυμπιακός αλλά και το ειδικό στον stoiximan 1&να σκοράρει ο Μιραλάς& Over1,5 που πληρώνει πολύ καλά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
04/02/2018 — 02:41 π.μ.
Λεβαδειακός - Κέρκυρα under 2,51.57
win
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 11.85
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.9 116.18
fountaristos
Φουνταριστός
04/02/2018 — 02:41 π.μ.
Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1/1 Η/Τ2.8
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 2.8 84
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ