Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Επαναφορά στην πραγματικότητα!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το μεροκάματο στο Champions League βγήκε μεσοβδόμαδα και μπαίνουμε σε ΣΚ που αύριο θα έχει δυνατό πρόγραμμα και προτάσεις από Ελλάδα. Σήμερα Σάββατο το σημείο που βγαίνει από τα εγχώρια είναι ένα και θα το δούμε παρακάτω. Στάση θα κάνουμε και στο Νησί με την Τότεναμ να κλέβει την προσοχή μου.

Ο Ολυμπιακός αρχικά προσγειώνεται στην ελληνική πραγματικότητα μετά το ευρωπαικό τέλος του και στο Αγρίνιο υπάρχει μόνο η νίκη στο μυαλό του. Η απόδοση του διπλού είναι πολύ ελκυστική και σίγουρα δεν θα έρθει εύκολα, αλλά θα έρθει. Ο Παναιτωλικός δείχνει στιβαρό σύνολο αλλά θεωρώ ότι ίσως δεν βρει καν δίχτυα σήμερα απέναντι σε αποφασισμένο να σταματήσει να τρώει γκολ Ολυμπιακό. Διπλό και διπλό+no goal οι επιλογές μου.

Στο Λονδίνο η ξεκούραστη Τότεναμ λόγω αλλαγών με τον ΑΠΟΕΛ χρειάζεται μια μεγάλη νίκη για να πάρει μπροστά και στην Premier. Η Στόουκ με την άμυνα-χωνί προσφέρεται για τέτοια νίκη και θεωρώ θα καθαρίσει εύκολα και με διαφορά. Ασος με χάντικαπ λοιπόν εδώ και ο Κέιν να σκοράρει 2+ γκολ χτίζοντας ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Μεγαλώστε κι άλλο την παρέα μας!


Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
09/12/2017 — 08:19 π.μ.
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 21.67
win
Τότεναμ - Στόουκ 1 (-1,5)1.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.01 120.24
fountaristos
Φουνταριστός
09/12/2017 — 08:19 π.μ.
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 2+no goal2.45
lose
Τότεναμ - Στόουκ Κέιν 2+ γκολ3.1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
15 7.6 113.93
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ