Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ντέρμπι πρωτιάς!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το ΣΚ είχε κέρδος μεν για τη στήλη, αλλά λίγο ο ασόβαρος Ολυμπιακός που μας κρέμασε, λίγο η Γουέστ Χαμ που δεν άντεξε λίγο ακόμα, και το μπαμ δεν έγινε όπως θα ήθελα. Η σεζόν είναι μακρία και δύσκολη όσο και ύπουλη και προχωράμε με λογική και επιμονή. Φινάλε στους ομίλους του Champions League και σήμερα ξεχωρίζω 2 παιχνίδια.


Η Μπάγερν υποδέχεται την καυτή Παρί με στόχο να την βάλει από κάτω με νίκη και σκορ για την πρωτιά. Σούπερ παιχνίδι προβλέπεται με τους Βαυαρούς στην έδρα τους ειδικά να μπορούν να διαλύσουν οποιονδήποτε, αλλά και την παρέα του Νειμάρ και του Καβάνι να οργιάζει. Over 3,5 με συνοπτικές διαδικασίες και καλή τηλεθέαση.


Στο Λονδίνο η Τσέλσι υποδέχεται την Ατλέτικο σε ματς που οι Ισπανοί μετά τις αυτοκτονίες με την Καραμπάκ θέλουν μόνο νίκη και γκέλα-θαύμα της Ρόμα. Η Τσέλσι είναι περασμένη αλλά όχι σίγουρη πρώτη και το ενδεχόμενο καλύτερης κλήρωσης είναι σίγουρα στα πλάνα του Κόντε. Το αμφισκόρ είναι το πιθανότερο σενάριο και περιμένω να επιβεβαιωθεί.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
05/12/2017 — 08:08 π.μ.
Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν over 3,5 goal2.25
win
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης goal/goal1.75
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.94 118.13
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ