Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

O θάνατός σου η ζωή μου και το 14

Καλημέρα σας φίλοι μου! Το ματς της Λάρισας δεν είχε ως όφειλε το δεύτερο γκολ που ψάχναμε για να πληρωθούμε χτες ενώ και ο Ολυμπιακός κέρδισε με πολύ κόπο παρόλο που προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το σημερινό πρόγραμμα είναι γεμάτο από αμφίρροπες αναμετρήσεις σε όλο το εύρος της βαθμολογίας και θα κινηθώ με το κίνητρο και την έδρα για να βγει το κέρδος στην αγωνιστική.

Ξεκινάμε από το ΠΑΣ-Παναιτωλικός. Από ήττες αμφότεροι με μεγάλο σκορ θέλουν να ανακάμψουν και οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Πολλές απουσίες για τον Παναιτωλικό που θα παίξουν το ρόλο τους και θεωρώ ότι ο ΠΑΣ που βρίσκει έυκολα δίχτυα θα σκοράρει ένα τέρμα παραπάνω για να πάρει το τρίποντο. Ο άσος θα είναι η κολώνα μου σε δυάδα και τριάδα.

Στο Πλατανιάς-Αστέρας θα έχουμε παιχνίδι ο θάνατός σου η ζωή μου. Σε δεινή θέση οι γηπεδούχοι που θα ψάξουν μόνο τη νίκη για να πιάσουν τους φιλοξενούμενους στη μάχη της παραμονής. Αλλοπρόσαλλη ομάδα που μας έχει κάνει κηδείες φέτος ο Αστέρας αλλά δύσκολα θα πάρει κάτι παραπάνω σήμερα από την ισοπαλία. Θα έχουμε πάνω από ένα γκολ στην αναμέτρηση ενώ θα επιλέξω και τον άσο στην τριάδα.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ο Παναθηναικός θα παίξει ξανά για τον κόσμο του (και τους σκάουτ) δίνοντας τα πάντα για τη νίκη που βρίσκω πολύ δύσκολη. Η ΑΕΚ έχει σπουδαίες απουσίες αλλά στον πρωταθλητισμό και τα ντέρμπι μετράει η συγκέντρωση και το πάθος. Θεωρώ ότι ο Χιμένεθ θα είναι ικανοποιημένος με το Χ έχοντας βγάλει όλα τα ντέρμπι στην κορυφή και αναμένοντας και το ματς με τη Ριέκα για την πρόκριση. Ο Παναθηναικός απειλεί δύσκολα και είναι παιχνίδι και ντέρμπι που φωνάζει για Χ στα μάτια μου.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
19/11/2017 — 10:35 π.μ.
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 12
lose
Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης over 1,5 goal1.47
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.94 117.6
fountaristos
Φουνταριστός
19/11/2017 — 10:35 π.μ.
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 12
lose
Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 12.3
lose
Παναθηναικός - ΑΕΚ Χ3.05
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 14.03 140.3
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;