Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Το τέλος του σερί και τα μεγάλα διπλά!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πληρωθήκαμε καλά στο διήμερο του Champions League και με ανανεωμένη ψυχολογία μπαίνουμε στην 10η αγωνιστική της Super League στην οποία έχουμε πολύ σημαντικά παιχνίδια για την κορυφή που θα φέρουν ανακατατάξεις. Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για καλοπληρωμένα διπλά αλλά και ένα τρελό σερί που μπορεί να σταματήσει. Αναλυτικά:

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος είναι 9 ματς αήττητος και έχει 5 σερί νίκες. Αυτό είναι μέγας άθλος από μόνο του αλλά κάποια στιγμή θα λάβει τέλος. Ο Πανιώνιος λύγισε από την ΑΕΚ αλλά μπορεί να πάρει μέχρι και το διπλό εδώ και να ρίξει τους Περιστεριώτες από την κορυφή ανάλογα με το αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ. Θα επιλέξω τη διπλή ευκαιρία αλλά και το διπλό σε τριάδα-μπόμπα.

Ο Παναθηναικός αγνοεί το τρίποντο εκτός Λεωφόρου και αν δεν το κάνει και κόντρα στον κακό Αστέρα δεν ξέρω που θα το κάνει. Η ώρα των πωλήσεων φτάνει, η ομάδα θα αποδυναμωθεί και τα διπλά θα αρχίσουν να ζορίζουν πολύ. Ο Ουζουνίδης το ξέρει και χτίζει πάνω και στη νίκη του ντέρμπι για να νικήσει σήμερα. Έστω και δύσκολα θα έρθει το διπλό.

Στα αυριανά ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πλατανιά με ανανεωμένη ψυχολογία από το Χ με την Μπαρτσελόνα. Οι πληγές όμως δεν έχουν κλείσει από τις κακές εμφανίσεις και η αντεπίθεση οφείλει να ξεκινήσει από τώρα. Η νίκη από ημίχρονο των πρωταθλητών είναι το στήριγμά μας για την Κυριακή.

Τέλος, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ θα ακολουθήσω τη λογική, την παρατεταμένη αναμονή και τα λεγόμενα του ίδιου του Χιμένεθ. Μεγάλο Χ με Μίλαν την Πέμπτη, μεγάλος και ο βαθμός κούρασης ενώ αποδεδειγμένα ως τώρα τα 2 καρπούζια δεν μπορεί να τα κουμαντάρει το βάθος της Ένωσης. Ο ΠΑΟΚ σίγουρα μπορεί να μάθει χωρίς το Μαουρίσιο που δεν τον είχε και πολύ καιρό, ενώ ο Μάνταλος για την ΑΕΚ είναι πλήγμα πολύ σοβαρό. Θεωρώ ότι είναι σούπερ ευκαιρία (που χρειάζεται ιδρώτα και απόδοση βέβαια) για ένα διπλό σε ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ και η απόδοση αξίζει το ποντάρισμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
04/11/2017 — 09:01 π.μ.
Ατρόμητος - Πανιώνιος Χ21.65
0-0
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναικός 22.9
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 4.79 119.63
fountaristos
Φουνταριστός
04/11/2017 — 09:01 π.μ.
Ολυμπιακός - Πλατανιάς 1/1 Η/Τ1.47
win
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Χ21.67
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 2.45 110.47
fountaristos
Φουνταριστός
04/11/2017 — 09:01 π.μ.
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναικός 22.9
lose
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 23.5
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 10.15 101.5
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ