Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ντέρμπι σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η Super League μας ξαναέδωσε μεροκάματο το προηγούμενο ΣΚ και με αρκετή ατυχία χάσαμε μεσοβδόμαδα ένα πολύ δυνατό απόλυτο στο 90. Ας όψεται ο Μολίνς. Το πρωτάθλημα φτάνει στο 1/3 του και έχουμε αγωνιστική με πολύ δυνατά ντέρμπι στη Λεωφόρο και τη Νέα Σμύρνη τα οποία φυσικά θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Πάμε να βγάλουμε το μεροκάματο και πάλι:

Σήμερα θα ξεκινήσω με τον άσο του ΠΑΣ κόντρα στην Κέρκυρα. Σε ανοδική πορεία οι γηπεδούχοι έχουν μεγάλη ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην βαθμολογία κόντρα στην Κέρκυρα που δεν τρομάζει εκτός έδρας.

Στο ντέρμπι αιωνίων τα πράγματα είναι περίπλοκα. Οι αποδόσεις για τον Παναθηναικό είναι υπερβολικές και η διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων δεν είναι κακή περίπτωση. Από την άλλη μόνο η έδρα πολλές φορές δεν φτάνει και ο Ολυμπιακός μπορεί κάλλιστα να πάρει διπλό πρωταθλητισμού. Θεωρώ ότι αμφότεροι θα μείνουν ευχαριστημένοι με ένα Χ το οποίο είναι και το πιθανότερο σημείο με σκορ 1-1. Θα επιλέξω το 2-3 γκολ που περιέχει το 80% των λογικών σκορ και με καλύπτει και το ειδικό ισοπαλία με γκολ που πληρώνει δυνατά.

Κυριακή ξεκινάμε από Φθιώτιδα και Λαμία-Πλατανιά. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο σε ένα ματς για το οποίο ''θυσίασαν'' το ματς και την ήττα με τον ΟΦΗ. Θα μπουν ξεκούραστοι και έχουν την ποιότητα να πάρουν τουλάχιστον βαθμό. Θα κλείσω με το άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής και το Πανιώνιος-ΑΕΚ το οποίο θα είναι αίμα και άμμος. Η ΑΕΚ περνάει πάντα δύσκολα βράδια στη Νέα Σμύρνη και βρίσκεται σε σχετική κρίση μετά τις απανωτές γκέλες. Ματς χαρακτήρα που δεν είμαι σίγουρος ότι έχει ακόμα η Ένωση και το Χ είναι απόλυτα πιθανό εδώ. Το ματς για μένα ξεκινάει και τελειώνει πιθανότατα στο 1-1 και το αμφισκόρ με το ειδικό που ήδη είπα είναι λουκούμια.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ.

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
28/10/2017 — 09:40 π.μ.
ΠΑΣ Γιάννενα - Κέρκυρα 11.55
2-1
Παναθηναικός - Ολυμπιακός 2-3 γκολ2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.1 108.5
fountaristos
Φουνταριστός
28/10/2017 — 09:40 π.μ.
Λαμία - Πλατανιάς Χ21.62
lose
Πανιώνιος - ΑΕΚ goal-goal2.05
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.32 116.24
fountaristos
Φουνταριστός
28/10/2017 — 09:40 π.μ.
Παναθηναικός - Ολυμπιακός ισοπαλία με γκολ4.6
lose
Πανιώνιος - ΑΕΚ ισοπαλία με γκολ4.75
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 21.85 218.5
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ