Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Δύσκολες μάχες για τις ομάδες μας!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Εν μέσω καλοκαιριού και της απαραίτητης ανάσας στη θάλασσα θα κάνουμε ποδαρικό στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν! Η προηγούμενη κρίνεται σίγουρα θετική και επιτυχημένη αλλά εξίσου σίγουρα όχι αρκετή καθώς πάντα ο στόχος είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κέρδος και με μεγάλη συνέπεια. Παρέα λοιπόν θα συνεχίσουμε και φέτος και το ρόδι θα σπάσουν οι ευρωπαικές υποχρεώσεις στα προκριματικά των ομάδων μας. Πάμε να δούμε τι βγάζει το κοσκίνισμα για να βγει το καλαμαράκι!

Ξεκινάμε σήμερα με Champions League και Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι πρωταθλητές έχουν δύσκολο έργο σε έδρα-καμίνι κόντρα στην Παρτιζάν αλλά οι Σέρβοι δεν είναι αντάξιοι της ποιότητας του Ολυμπιακού. Θεωρώ θα πιέσουν για ένα γρήγορο γκολ που αν δεν το πετύχουν θα κοιτάξουν να κρατήσουν το μηδέν. Ίδια προσέγγιση βλέπω και από τον Χάσι που ξέρει ότι μια λευκή ή μια ισοπαλία με γκολ θα δώσει στην ομάδα του το προβάδισμα. Δύσκολα ξεφεύγει το ματς αυτό από το under.

Η ΑΕΚ έχει ακόμα δυσκολότερο έργο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με τον στόχο να είναι ξεκάθαρα να μη δεχτεί γκολ και αν μπορέσει να πάρει το ματς. Ο κόσμος θα βοηθήσει, η Ένωση δείχνει σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη οι Ρώσοι έχουν μεγάλο πλεόνασμα ποιότητας και λογικά το ματς εδώ θα κάτσει στο Χ είτε με 1-1 είτε με 0-0.

Στα του Europa League η δυάδα είναι εύκολη στα μάτια μου. Ο Παναθηναικός έστω και με μισό-μηδέν θα νικήσει την Καμπάλα και θα πάρει ένα προβάδισμα ξορκίζοντας με σοβαρότητα Ουζουνίδη το φάντασμα των Αζέρων, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο προβάδισμα ποιοτικά να φύγει με άνετο διπλό από την Ουκρανία. Αυτό το γνωρίζουν και οι Ουκρανοί που θα επιδιώξουν να σκοράρουν αργά ή γρήγορα. Στο 2-3 γκολ θα κινηθεί αυτό το ματς με τα 0-2 1-2 πιθανότερα σκορ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ. Mεγαλώστε την παρέα μας ακόμα περισσότερο φέτος!

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
25/07/2017 — 11:22 π.μ.
Παρτιζάν - Ολυμπιακός under 2.5 goal1.47
1-2
AEK - ΤΣΣΚΑ Μόσχας Χ3.12
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.59 137.59
fountaristos
Φουνταριστός
25/07/2017 — 11:22 π.μ.
Παναθηναικός - Καμπάλα 11.47
1-0
Ολιμπικ Ντονετσκ - ΠΑΟΚ 2-3 γκολ1.97
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.9 115.84
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;