Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Εχουν γκολ οι ρεβάνς!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία και φώτιση εύχομαι. Οι σούβλες κρύωσαν, το αρνί χωνεύτηκε (σχεδόν) και επιστρέφουμε στη δράση με μεγάλο διήμερο στο Champions League από το οποίο βγαίνουν καλές αποδόσεις και ενδιαφέροντα ενδεχόμενα. Πάμε να δούμε τα λογικά αλλά και το ρίσκο που θα μεγαλώσουν τα κέρδη της στήλης μας.

Ξεκινάμε από το Μπερναμπέου στο οποίο το σημείο που θα επιλέξω είναι ο άσος. Ναι μεν η Ρεάλ είχε την τύχη (και την βλακεία του Μαρτίνεθ) στο Μόναχο, στην έδρα της όμως και με την Μπάγερν να μετράει σοβαρές απουσίες στην άμυνα και τον Λεβαντόφσκι μόλις να επιστρέφει, θεωρώ πως μπορούν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους οι μερένχες και να περάσουν με αέρα στο δρόμο για το 11ο. 3-1 το πιθανό σκορ που θα τιμήσω.

Συνέχεια στο Λέστερ-Ατλέτικο. Το σημείο είναι δύσκολο αλλά το σύνολο γκολ θεωρώ πως βγάζει ασφάλεια. Under εδώ με τον Τσόλο Σιμεόνε να είναι μετρ του είδους αλλά και τη Λέστερ να προσεγγίζει συντηρητικά το ματς με σκοπό να το κλέψει και να το οδηγήσει στην παράταση στην καλύτερη περίπτωση.

Στα αυριανά θα μείνω μακριά από τη Βαρκελώνη στην οποία δεν βγαίνει καμία άκρη, και θα πάω στο Μονακό. Πιστεύω στη Ντόρτμουντ της οποίας η επιθετική ικανότητα είναι εξαιρετική και θα επιλέξω τη νίκη της με χάντικαπ και τη μεγάλη ανατροπή. Η Μονακό του Ζαρντίμ μπορεί να σκοράρει αλλά στα μάτια μου οι Βεστφαλοί μπορούν να φύγουν με το 1-3 και το εισητήριο για τους ''4''.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

ΚΑΝΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ PAYSAFE ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ! ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΓΟΝΙΑ!

fountaristos
Φουνταριστός
18/04/2017 — 08:09 π.μ.
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν 12.4
1-2
Λέστερ - Ατλέτικο Μαδρίτης under 2.5 goal1.67
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.01 120.24
fountaristos
Φουνταριστός
18/04/2017 — 08:09 π.μ.
Μονακό - Ντόρτμουντ 2 handicap -14
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 4 80
fountaristos
Φουνταριστός
18/04/2017 — 08:09 π.μ.
Ρεάλ - Μπάγερν 3-1 σκορ17
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
5 17 85
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ