Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Kύπελλο με φαβορί και.. έκπληξη!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Με θετικό πρόσημο μας άφησε το σκ που πέρασε στη Super League αλλά μόνο ικανοποιημένος δεν μπορώ να είμαι με το κάζο του Παναθηναικού στην Ξάνθη που ήταν και άδικο και άτυχο και μας στέρησε το μεγάλο κέρδος. Προχωράμε όμως στο κύπελλο και τις ρεβάνς της φάσης των 8. Συντηρητικά στο ποντάρισμά μας αλλά με ευκαιρία και κυνήγι της έκπληξης θα πορευτώ. Αναλυτικά:

Σήμερα η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά στη ρεβάνς του 0-0 των Χανίων. Η Ένωση είναι σίγουρα το φαβορί και το Κύπελλο είναι ξανά ο μεγάλος στόχος για να κλείσει καλά η σεζόν. Θεωρώ πως θα δυσκολευτεί αλλά θα νικήσει και θα πάρει την πρόκριση βάσιε έδρας και ποιότητας όσο φορμαρισμένος και αν είναι ο Πλατανιάς. Άσος.

Στο Περιστέρι το ματς είναι θεωρητικά τριπλή αλλά λόγω συνθηκών θα δώσω τον πρώτο λόγο με μικρή διαφορά στον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ταλαιπωρημένος, με κακή ψυχολογία και τριγμούς για προπονητή και παίχτες και έχει να πάει Τούμπα την Κυριακή. Τρία καρπούζια στη φετινή μασχάλη του Ολυμπιακού δεν χωράνε και το να μην τα δώσουν όλα (και να μην μπορούν βέβαια) για το Κύπελλο δεν είναι διόλου απίθανο. Θα ποντάρω το 2-3 γκολ εδώ μιας και μπορεί κάλλιστα να έρθει 2-0 και2-1 το παιχνίδι, αλλά και μια ισοπαλία με γκολ που θα δώσει την οριακή πρόκριση στον Ολυμπιακό. Θα επιλέξω όμως και ξεχωριστά την πρόκριση του Ατρόμητου που πληρώνει πολύ καλά.

fountaristos
Φουνταριστός
01/03/2017 — 08:06 π.μ.
ΑΕΚ - Πλατανιάς 11.47
3-0
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 2-3 γκολ2
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.94 117.6
fountaristos
Φουνταριστός
01/03/2017 — 08:06 π.μ.
Ατρομητος - Ολυμπιακός πρόκριση Ατρόμητος4
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 4 80
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ