Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Ανάκαμψη, Πρίγιοβιτς και ντέρμπι!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Πληρωθήκαμε από το Champions League μεσοβδόμαδα με στοχευμένο χτύπημα αλλά να πω την αμαρτία μου ήθελα και τα σκοράκια να γίνουμε μάγκες και να κλείσουμε σεζόν από τώρα. Δύσκολα πράγματα αυτά αλλά λίγο να βάσταγε η ρημάδα η Άρσεναλ μετά το 3-1 θα μπορούσε να σβήσει κάλλιστα το ματς όπως του Μπερναμπέου και να ψήνουμε ακόμα αρνιά! Προχωράμε όμως με 21η αγωνιστική στη Super League και με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ να κλέβει σίγουρα την παράσταση. Πάμε να δούμε τις επιλογές μου χωρίς πολλά πολλά.

Ξεκινάμε από Ζωσιμάδες και το ΠΑΣ-Κέρκυρα. Θα επιλέξω τον ξερό άσο εδώ μιας και είναι ώρα να επανέλθει ο ΠΑΣ στις νίκες, επιθετικά δείχνει σε καλή κατάσταση και η Κέρκυρα αναμένεται να έχει αδειάσει ψυχολογικά μετά την τεράστια νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό που ήταν μισή (και βάλε) παραμονή.

Συνεχίζω με Τρίπολη και το Άστέρας-Παναθηναικός. Καμία σχέση με το ματς του Κυπέλλου δεν περιμένω εδώ και οι Αρκάδες θέλουν οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα να χτίσουν λίγη ψυχολογία και να ανέβουν βαθμολογικά. Ο Παναθηναικός μόνο συνεπής δεν έγινε λόγω των δύο τεσσάρων που έριξε στα τελευταία ματς και η απουσία του Βιγιαφάνιες θα τον κόψει στα 2. Καθόλου εύκολο το ματς για τους πράσινους που περιμένω να στραβοπατήσουν και θα επιλέξω το 1Χ.

Στα της Κυριακής ξεκινάμε με ασφαλές και αναμενόμενο στήριγμα το under στο Παναιτωλικός-Πλατανιάς. Απο Over έρχονται και οι 2 και η συντηρητική προσέγγιση για να πάρουν κάτι από το παιχνίδι ενδείκνυται. Το κυρίως πιάτο είναι το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Απογοητευτικοί οι ερυθρόλευκοι την Πέμπτη και με απουσίες και κούραση δεν θα έχουν την στήριξή μου. Η ΑΕΚ το έχει ξανακάνει με χειρότερο ρόστερ και καλύτερο Ολυμπιακό και το κίνητρο όπως και το γεμάτο γήπεδο θα σπρώξουν σε έναν πολύ καλοπληρωμένο άσο.

Θα κλέισω και με ένα ειδικό που πληρώνει ωραιότατα. Ο ΠΑΟΚ μετά τη σφαλιάρα από τη Σάλκε υποδέχεται τον γαπημένο του σάκο του μποξ και θα ξεσπάσει. Ο Πρίγιοβιτς που θα είναι ξεκούραστος θα σκοράρει σχεδόν σίγουρα και θα ποντάρω να βάλει 2+ γκολ και να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και την απόσβεσή του!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ
Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!


fountaristos
Φουνταριστός
18/02/2017 — 10:50 π.μ.
ΠΑΣ Γιάννενα - Κέρκυρα 11.7
1-0
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναικός 1.65
0-5
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.81 112.2
fountaristos
Φουνταριστός
18/02/2017 — 10:50 π.μ.
Παναιτωλικός - Πλατανιάς under 2.5 goal1.44
1-2
ΑΕΚ - Ολυμπιακός 12.75
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.96 118.8
fountaristos
Φουνταριστός
18/02/2017 — 10:50 π.μ.
ΠΑΟΚ - Βέροια Πρίγιοβιτς 2+ γκολ3.05
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 3.05 30.5
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;