Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Κακό... πολύ ΚΑΚΟ...

Το αποψινό πρόγραμμα θα το χαρακτήριζα κακό. Με δυσκολία κύκλωνα σημεία και θα πρότεινα να ποντάρουμε χαλαρά. Όσο πιο συντηρητικά γίνεται. Είναι ανθρωπίνος αδύνατο κάθε μέρα να μας εμπνέει το μενού, και όπως έχω ξαναπεί εμείς πατάμε το κουμπί. Μην ξεχνάμε οτι Τρίτη ξεκινάει και το CHL πάλι, οπότε και μεσοβδόμαδα δεν θα λείψει η δράση. Για σήμερα;; Προσεχτικά.

Αρχή στο Βιγιαρεάλ - Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται απο εντός έδρα ήττα σε ένα ματς που έβγαλαν ένα σωρό φάσεις αλλά η τιμημένη δεν έμπαινε. Η Εσπανιόλ στάθηκε τυχερή και η Μάλαγα άτυχη. Η Βιγιαρεάλ τσίμπησε τον βαθμό απο τον Σαμπάολι παίζοντας άμυνα στο φουλ. Γκολ - Γκολ βλέπω στο Ελ Μαδριγάλ. Η Μάλαγα δεν θα ξαναμείνει στο μηδέν. Είναι καλή μπροστά. Όπως και η Βιγιαρεάλ.

Απο Ισπανία και το δεύτερο σημείο μας. Λας Πάλμας - Σεβίλλη. Είμαι απο τους λίγους που απο την αρχή της χρονιάς εξυμνούσα την καλή ομάδα των νησιωτών. Δουλεμένη, γρήγορη ομάδα ικανή για ζημιές. Η Σεβίλλη ας μην γελιόμαστε δεν πάει για πρωτάθλημα. Εξαιρετική δουλειά κάνει ο Χιλιανός Σαμπάολι στον πάγκο, όμως για τίτλο δύσκολα. Σήμερα οι Σεβιγιάνοι πάνε με το μαχαίρι στα δόντια στην αναμέτρηση με την Λας Πάλμας μιας και δεύτερη σερί γκέλα θα στοιχίσει πολύ. Δύσκολα δεν θα ξανασκοράρει η Σεβίλλη ενώ και η Λας Πάλμας θα την βρει την ευκαιρία της. Σίγουρα. Γκολ - Γκολ και εδώ.

Κακό το πρόγραμμα όπως έγραφα και στον πρόλογο. Χαλαρά πάμε με τη δυάδα μας και τα ξαναλέμε πάλι τη Τρίτη το πρωί. Έχουμε αστέρια και πάλι. Καλή τύχη σε οτι και αν επιλέξετε.

Τα σέβη μου.

facebook


betfighter
Betfighter
12/02/2017 — 02:09 π.μ.
Βιγιαρεάλ - Μάλαγα Γκολ - Γκολ1.95
1-1
Λας Πάλμας - Σεβίλλη Γκολ - Γκολ1.6
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.12 93.6
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ