Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Μάχες στην ουρά και την πεντάδα!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Από ένα ακόμα ταμείο έρχεται η στήλη μας και αργά και σταθερά αυγατίζουμε τη μπάνκα μας. Φυσικά ο στόχος είναι πολύ ψηλότερα και για αυτό θα δουλέψουμε στο υπόλοιπο της σεζόν. 19η αγωνιστική έχει το πρόγραμμα για αυτό το ΣΚ στη Super League και ξεχωρίζουν οι μάχες της ουράς αλλά και της πεντάδας με πιθανότατες ανακατατάξεις σε αυτά τα δύο μέτωπα. Χωρίς πολλά πολλά πάμε να δούμε τι έχω εντοπίσει:

Ξεκινάμε από Λάρισα και το ''ο θάνατός σου η ζωή μου'' παιχνίδι της τοπικής ομάδας με την Κέρκυρα. Ηρακλης και Βέροια πιθανότατα θα ηττηθούν και ο νικητής σε αυτό το παιχνίδι θα πάρει ανάσα στη μάχη της παραμονής. Τα του Κούγια παραδόξως έχω την αίσθηση ότι θετικά θα επηρεάσουν τους γηπεδούχους και θεωρώ ότι το παιχνίδι θα έχει τέρματα ακόμα και με την συντηρητική προσέγγιση των αντιπάλων. 2-3 γκολ η επιλογή μου από εδώ.

Το Σάββατο κλείνει με το ΠΑΣ-Παναθηναικός. Ένα ακόμα ματς στο χαχαχαχαχαλί των Ζωσιμάδων και η βροχή το έχει κάνει πάλι βούρκο. Αποτέλεσμα δεν βγαίνει και ενώ το πιθανότερο είναι το Χ, το ακόμα πιο ασφαλές είναι το Under 2.5 εδώ. Κακή κατάσταση το γήπεδο και ο ΠΑΣ, ζορίζεται και ο Παναθηναικός μπροστά, για τους τολμηρούς το 0-1 γκολ πληρώνει ωραιότατα.

Στα της Κυριακής θα ξεκινήσουμε από το Πανιώνιος-Ξάνθη και το ντέρμπι πεντάδας. Από ισοπαλίες έρχονται και οι δύο και ο νικητής παίρνει κεφάλι για ευρωπαικό εισητήριο. Το αμφισκόρ πληρώνει εξαιρετικά εδώ για να βρουν δίχτυα δύο από τις καλύτερες φέτος ομάδες σε ματς που το άγχος θα είναι θετικός παράγοντας και μπορεί να μας δώσει πολύ θέαμα.

Τέλος η ΑΕΚ υποδέχεται την Βέροια με άγριες διαθέσεις. Θα καθαρίσει έυκολα πιστεύω και το over μπορεί να επαληθευτεί είτε από μόνη της είτε και με τη βοήθεια της Βέροιας που δεν έχει τίποτα να χάσει και μπορεί κάλλιστα να ανοιχτεί για να βρεί ένα τέρμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
04/02/2017 — 11:28 π.μ.
Λάρισα - Κέρκυρα 2-3 γκολ2.05
1-1
ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναικός under 2.5 goal1.44
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.95 118.08
fountaristos
Φουνταριστός
04/02/2017 — 11:28 π.μ.
AEK - Bέροια over 2.51.67
6-0
Πανιώνιος - Ξάνθη goal-goal2.3
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.84 115.23
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;