Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Το μομέντουμ και η φόρα!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Η ΑΕΚ μας επιβεβαίωσε χτες και απομένει να δούμε αν θα γίνει σήμερα το Βέροια-Ηρακλής στη χιονισμένη Ημαθία για να πληρωθούμε εξ'ολοκλήρου το δελτίο μας! Έχει και κυρίως μενού όμως η Super League και θα έχουμε επιλογές και σήμερα. Χωρίς πολλά πολλά πάμε:

Στο Αγρίνιο έχουμε το Παναιτωλικό-Πανιώνιος. Από Χ εκατέρωθεν προέρχονται οι δύο αντίπαλοι με τον Παναιτωλικό να στέκεται σπουδαία στο ΟΑΚΑ ενώ ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα κόντρα στον ΠΑΣ. Το ματς θα είναι δυνατό και θα έχει φάσεις με το Χ να είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα, αλλά θα επιλέξω τη διπλή ευκαιρία του Παναιτωλικού που οφείλει να χτίσει στο μομέντουμ του.

Από το ματς της Ξάνθης το οποίο χωρίς ειρωνίες είναι βαθμολογικά και σαν φόρμα ντέμρπι κορυφής θα είναι η δεύτερη επιλογή μου. Η Ξάνθη έχει πάρει φόρα και πάει με σπασμένα φρένα περνώντας από παντού ενώ και ο Ολυμπιακός έχει ξεχάσει να κάνει γκέλα εδώ και πολύ καιρό. Η στάση αναμονής για τις αποδόσεις δείχνει ότι ο κόσμος πιστεύει πολύ στη μη νίκη των πρωταθλητών, ενδεχόμενο που όντως δεν είναι διόλου απίθανο. Από την άλλη αυτό το ματς αν είναι να γίνει 1Χ μόνο με 0-0 δεν το βλέπω να γίνεται, άρα το αμφισκόρ μας καλύπτει απόλυτα. Mε 0% γκανιότα το ματς στον stoiximan!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!
fountaristos
Φουνταριστός
08/01/2017 — 12:09 μ.μ.
Παναιτωλικός - Πανιώνιο 1.4
0-2
Ξάνθη - Ολυμπιακός goal-goal2.17
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.04 121.52
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ