Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Για το καλό ποδαρικό!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Καλη χρονιά σε όλες και όλους να ευχηθώ με υγεία, αγάπη και επιτυχίες αλλά και με υπομονή και αισιοδοξία στα προβήματα των καιρών. Μακάρι το 2017 να είναι καλύτερη χρονιά για όλους μας! Άμεσα μπαίνουμε στην αγωνιστική δράση σε ένα μήνα που θα έχει πολλή Super League και ευκαιρίες για μεροκάματο. Η συγκεκριμένη αγωνιστική έχει τις παγίδες της μιας και προηγήθηκε η διακοπή των γιορτών οπότε δεν χρειάζονται πολλά ανοίγματα. Αναλυτικά:


Ξεκινάμε στο σημερινό μενού με το under στο Κέρκυρα-Ατρόμητος.Απο βαριές ήττες προέρχονται οι δύο αντίπαλοι σε ένα ματς στο οποίου αμφότεροι στοχεύουν σε θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολα θα ανοίξει τέτοιο παιχνίδι με σκοπιμότητα και το under είναι μονόδρομος. Συνέχεια με το ματς του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναιτωλικό. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της Ενωσης που δυσκολεύεται στην έδρα της απέναντι σε σχετικά ποιοτικούς αντιπάλους. Δύσκολο το σημείο, η επιλογή θα είναι το 2-3 γκολ που καλύπτει και ένα ενδεχόμενο 1-1 εκτός των λογικών νικών με 2-0 και 2-1.

Αύριο έχουμε για αρχή το Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννενα στο οποίο θα επιλέξω το αμφισκόρ. Ωραίο παιχνίδι μπορούν να μας δώσουν οι δύο πιο ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλημάτος και έχουν σίγουρα την ικανότητα να σκοράρουν και να μας πληρώσουν το πολύ καλό 2.25 του stoiximan. Τέλος, θα επιλέξω το ξερό διπλό στα Χανιά του Παναθηναικού κόντρα στον Πλατανιά. Παραδοσιακά ζορίζεται εκεί το τριφύλλι και παρόλες τις απώλειες που έχει, μπορεί και οφείλει να πάρει το παιχνίδι για να μείνει ζωντανός στο όποιο κυνήγι του Ολυμπιακού. Τα πρώτα δείγματα δουλειάς του Ουζουνίδη θεωρώ θα είναι καλά και για τολμηρούς το διπλό με goal/goal πληρώνει πολύ καλά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

fountaristos
Φουνταριστός
04/01/2017 — 08:14 π.μ.
Κέρκυρα - Ατρόμητος under 2.5 goal1.44
1-1
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 2-3 γκολ1.95
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.81 112.32
fountaristos
Φουνταριστός
04/01/2017 — 08:14 π.μ.
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννενα goal-goal2.25
1-1
Πλατανιάς - Παναθηναικός 21.8
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.05 121.5
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ