Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Με τα γκολ και το ματς-survivor!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Επιστρέψαμε στα ταμεία με το δύσκολο πρόγραμμα του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα και είναι καλή ευκαιρία να χτίσουμε νέο σερί και να αυξήσουμε τα κέρδη μας. Το πρόγραμμα της Super League αυτην την αγωνιστική έχει αρκετές παγίδες και μόνο εύκολο δεν είναι αλλά οι ευκαιρίες υπάρχουν και πάμε να δούμε τις επιλογές μου.

Ξεκινάμε από την Βέροια και το παιχνίδι της τοπική ομάδας με τον Παναιτωλικό. Επιθετικό πρόβλημα έχουν οι δύο αντίπαλοι και ειδικά οι γηπεδούχοι, που θέλουν να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά. Συντηρητικά θα προσεγγίσει και ο Παναιτωλικός το παιχνίδι αφού η προηγούμενη αγωνιστική και η Ξανθη έδειξε τις αμυντικές του αδυναμίες. Το under θα είναι η επιλογή μου. Συνεχίζω με το διπλό της ΑΕΚ στην Κέρκυρα. Οι Φαίακες με απογοήτευσαν στο Κύπελλο και θα κουβαλάνε και κούραση μετά το ματς και του Φαλήρου που τα έδωσαν όλα. Η ΑΕΚ αν και με κακή ψυχολογία ξεκούρασε αρκετούς βασικούς και το διπλό που θα της επιτρέψει να σκαρφαλώσει στη βαθμολογία λόγω του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ θα είναι μονόδρομος. Δύσκολα θα κόψει βαθμούς σε δύο σερί ματς με μεγάλη ομάδα η γηπεδούχος.

Στα αυριανά θα ξεκινήσουμε από τα Πηγάδια και το Ξάνθη-Αστέρας. Τα παιχνίδια τους έχουν γκολ τελευταία και οι γηπεδούχοι ειδικά δείχνουν να βρίσκουν ρυθμό. Ο Αστέρας από την άλλη έχει βυθιστεί στη βαθμολογία ενώ έχει την ποιότητα αλλά του λείπει η τύχη και η χημεία. Το ματς ξεκινάει από το 1-1 για μένα και το goal-goal θα είναι η επιλογή μου.

Τέλος, δεν μπορώ να μην ασχοληθώ με το ντέρμπι στης Λεωφόρου σε ένα ματς που όπως γράφω και στον τίτλο είναι για επιβίωση εκατέρωθεν. Αγωνιστικά μιλάμε για ματς κουτσού με στραβό και τα χάλια που έχουν ΠΑΟ και ΠΑΟΚ σε άμυνα λειτουργία και ψυχολογία είναι πολλά. Θα επιλέξω τον άσο για δύο και μόνο λόγους. Πρώτον η έδρα που με την απουσία των οργανωμένων θα αποσυμπιέσει την πίεση στον Παναθηναικό και δεύτερον τον Ουζουνίδη που έχει ένα σχετικό άστρο και σαν νέος προπονητής έστω και προσωρινά μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα του να κάνει μία νίκη μετά από πολλά παιχνίδια. Θα επιλέξω και το 3-1 σαν σκορ που πλήρωνει εξαιρετικά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!

Υ.Γ.1 Για κουβέντα, κριτική και ό,τι άλλο σας περιμένω στο fb με ένα κλικ εδώ

Υ.Γ.2 Στηρίξτε τη σελίδα μας στο fb κάνοντας like εδώ!

fountaristos
Φουνταριστός
03/12/2016 — 10:30 π.μ.
Βέροια - Παναιτωλικός under 2.5 goal1.5
1-1
Κέρκυρα - ΑΕΚ 21.88
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.82 112.8
fountaristos
Φουνταριστός
03/12/2016 — 10:30 π.μ.
Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης goal-goal1.93
3-1
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ 12.12
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.09 122.75
fountaristos
Φουνταριστός
03/12/2016 — 10:30 π.μ.
Παναθηναικός - ΠΑΟΚ 3-1 σκορ21
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 21 210
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ