Φουνταριστός
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
fountaristos

Τους το χρωστάει η ιστορία!

Καλημέρα σας φίλοι μου! Ηρθε η ώρα του μεγάλου τελικού και το euro από αύριο θα είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Δεν θα το θυμόμαστε σαν τη φοβερή διοργάνωση ή τη θεαματική ή την πιο φιλήσυχη, αλλά για κάποιον από τους σημερινούς αντιπάλους θα είναι πιθανότατα η πιο γλυκιά! Πολλές οι επιλογές, θα κινηθώ και με τη λογική και την ερμηνεία των πορειών των δύο αντιπάλων, αλλά και με συναίσθημα. Αναλυτικά:

Τα γράφω από την φάση των ομίλων και μετά: Οι πορτογάλοι του Σάντος έχουν άστρο σε αυτό το τουρνουά. Από το γκολ των Ισλανδών στο 90+ που τους έστειλε στην βατή πλευρά του δέντρου, στην πρόκριση με γκολ στο τέλος της παράτασης απέναντι σε έναν σχετικά καλύτερο αντίπαλο, τα πέναλτι με τους πολωνούς, και το άνετο αντάμωμα με την Ουαλία κομμένη στη μέση λόγω Ράμσει, κάπως έτσι και με ικανότητα βέβαια βρίσκονται στον τελικό διεκδικώντας κάτι που τους χρωστάει η ιστορία για μένα.

Οι γάλλοι είναι όντως συνολικά η καλύτερη ομάδα, πέρασε την πρωταθλήτρια κόσμου στην ημιτελικό, αλλά προσωπικά δεν θέλω και δεν βλέπω να ξαναμανακατακτά διοργάνωση που είναι η οικοδέσποινα. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι πολύ κλειστό, θα έχει προσοχή εκατέρωθεν καιο δάσκαλος Φερνάντο ξέρει πως να το χειριστεί για να σηκώσει την κούπα που το 2004 στερήσαμε εμείς από μια ευλογημένη γενιά.

Κατάκτηση Πορτογαλία με 1-0 σκορ θα είναι η επιλογή μου και θα καλυφθώ όμως με τη νίκη με χάντικαπ της Γαλλίας αφού στην (ω μη γέννητω) περίπτωση που προηγηθούν οι γηπεδούχοι θα έχουμε εξέλιξη όπως στον ημιτελικό με την Πορτογαλία να ανοίγεται και να δέχεται και άλλο.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ!!


fountaristos
Φουνταριστός
10/07/2016 — 01:13 μ.μ.
Πορτογαλία - Γαλλία Κατάκτηση Πορτογαλία2.7
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.7 108
fountaristos
Φουνταριστός
10/07/2016 — 01:13 μ.μ.
Πορτογαλία - Γαλλία 1-0 σκορ8
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
10 8 80
fountaristos
Φουνταριστός
10/07/2016 — 01:13 μ.μ.
Πορτογαλία - Γαλλία 2 handicap -14.2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 4.2 84
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ