ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
17/04/2024 — 12:26 μ.μ.

Μπάγερν-Άρσεναλ με πολλά ειδικά!

Η Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ιδανικά το ματς, αρκούσε μια στιγμή με την αποβολή του Αραούχο για να γυρίσει όλο το έργο ανάποδα και η ΠΣΖ να πάρει μια μυθική πρόκριση. Από την άλλη ως φαν του γερμανικού ποδοσφαίρου, δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος με την σπουδαία πρόκριση της Ντόρτμουντ. Μάλιστα ο παίκτης που προτείναμε για anytime, ο Σάμπιτσερ, έβαλε το γκολ της πρόκρισης, είδε τον Ομπλάκ να του στερεί ενα δεύτερο και τον Αθπιλικουέτα να του βάζει στοπ στην πρώτη σπουδαία φάση του ματς. Οι δύο ομάδες που προήλθαν από τον όμιλο του θανάτου, μαζί με Νιούκαστλ και Μίλαν, θα κοντραριστουν στα ημιτελικά. Αυτό σημαίνει πως ομάδες που αναδείχθηκαν μέσα από σκληρές μάχες, έχουν περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουν μακριά σε μια μεγάλη διοργάνωση.

pamestoixima.gr

Η Μπάγερν θέλει να ακολουθήσει το μονοπάτι της Ντόρτμουντ και να προκριθεί στα προημιτελικά αντιμετωπίζοντας στον επαναληπτικό του 2-2 την σοκαρισμένη Άρσεναλ, που γκρεμίστηκε από την κορυφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Μια εμφάνιση που μόνον πειστική δεν ήταν για ομάδα που διεκδικεί τίτλο απέναντι στην Άστον Βίλα που χτύπησε στο τέλος. Από την άλλη η Μπάγερν Μονάχου νίκησε 2-0 την Κολωνία και δεν θα έχει στη διάθεσή της τον τιμωρημένο Ντέιβις και τον Κομάν. Κρατάμε την παράδοση που θέλει τα έξι τελευταία παιχνίδια των Βαυαρών ως γηπεδούχοι απέναντι σε αγγλικές ομάδες να έχουν τελειώσει με γκολ γκολ και τα πέντε εξ' αυτών με over 3.5.

Με αυτά τα δεδομένα και επικεντρωμένος μόνον στο ματς του Μονάχου θα πάω σε πολλά ειδικά με πρώτα δύο bet builderΤο ένα που θέλει τον Κέιν και τον Χάβερτζ να σκοράρουν και να μας δίνουν απόδοση στο bet builder ready του pamestoixima.gr την απόδοση του 6.75, ενώ και πάλι στο bet builder ready του pamestoixima.gr θα πάρουμε ρίσκο με Οver 4.5 Goals και Οver 9.5 κόρνερ σε απόδοση 7.00.

pamestoixima.gr

Σε ειδικά που αφορούν σκόρερς Μουσιάλα με 3.90 και Ενκέτια με 3.25 στο pamestoixima.gr αποτελούν τις επιλογές μου. Για fun bet και όσους παίζουν λίγο τρέλα, τέσσερις ή παραπάνω τελικές στην εστία του Κέιν πληρώνουν 10.00 στο pamestoixima.gr.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
17/04/2024 - 12:26
Bet Builder Κέιν Χάρι & Χάβερτς Κάι να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή
Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ
6.75
Bet Builder Ready: Over 4.5 γκολ & Over 9.5 κόρνερ
Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ
7
Μουσιάλα Τζαμάλ να σκοράρει
Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ
3.9
Ενκέτια Έντι να σκοράρει
Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ
3.25
Κέιν Χάρι 4+ Συνολικές Προσπάθειες στην Εστία (με Παράταση)
Μπάγερν Μονάχου - Άρσεναλ
10
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!