ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
05/05/2024 — 12:01 π.μ.

Εχει πάρτι στο νησί την Ανάσταση

Χριστός Ανέστη, φίλοι και φίλες. Στις καρδιές, στις ψυχές σας. Εύχομαι το αναστάσιμο φως να μας κάνει καλύτερους και σοφότερους. Ευχές από καρδιάς από την ομάδα του anti-booker.com. Αφού κάνουμε λόγο για ευχές, εύχομαι να… σουβλίσουμε και κάποια ματσάκια σήμερα! Καλό μας βόλι!

pamestoixima.gr

Τσέλσι - Γουέστ Χαμ και Μπράιτον - Άστον Βίλα, είναι το γιορτινό ντουετάκι μας. Αφού το χθεσινό «πακέτο» δούλεψε θα επιμείνουμε. Over 2,5 η Τσέλσι κόντρα στην Γουέστ Χαμ στο 1.35 από το pamestoixima.gr. Ενώ το G/G της Άστον Βίλα με την Μπραϊτον παίζει αρκετά εναλλακτικά, θα κλειδώσω τις επιλογές μου στο διπλό με Over 1.5. Οι «χωριάτες» περιμένουμε να βγάλουν αντίδραση, μετά την τεσσάρα από τον Ολυμπιακό στο Conference. 2 & Over 1,50, με 2,60 μονάδες από το pamestoixma.gr. Θα βάλουμε τα μισά από τα χθεσινά, 20€ για να βάλουμε τσέπη τα 70!

Απο το 2002 η Γουέστ Χαμ κατέγραψε μόνο ένα διπλό στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ούτε μια, ούτε δύο… αλλά σε 18 περιπτώσεις έχει αρνητικό πρόσημο. Το ρεκόρ της είναι στο 13-4-1.

pamestoixima.gr

Εάν και στο πρώτο ραντεβού τα «σφυριά» επικράτησαν με 3-1 , σε γενικές γραμμές δέχονται εύκολα γκολ. Από το ξεκίνημα του 2024 σε 15 ματς έχει παραβιαστεί η εστία τους. Καθόλου καλό στατιστικό, που μας προϊδεάζει..

Μπράιτον - Βίλα. Με εξάρα την φιλοδώρησε στον πρώτο γύρο η Βίλα την Μπράιτον. Σε ένα παιχνίδι που λογικά θα δούμε γκολ. 4 διαδοχικά G/G+Over έχει στο ενεργητικό της η Άστον Βίλα στα στατιστικά της. Για να δούμε αν διαβάσαμε καλα.

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
05/05/2024 - 00:01
Over 2.5
Τσέλσι - Γουέστ Χαμ
1.35
2 & Over 1.5
Μπράιτον - Άστον Βίλα
2.6
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!