ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
04/05/2024 — 01:30 π.μ.

Αγγλικό ντουέτο για πρόωρη ανάσταση

Φίλοι και φίλες, συμπαίκτες μου στον anti-booker.com καλώς σας βρίσκω. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους. Καλή Ανάσταση σε όλους σας. Να έχετε το βασικότερο αγαθό, την υγεία σας. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.

pamestoixima.gr

Αν και στο στοίχημα σε αυτή την ιστοσελίδα, στόχος μας είναι πάντα η πρωτιά, ρίχνουμε λίγο νερό στο κρασί μας, όταν μιλάμε για την υγεία! Πάμε, λοιπόν, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, να κάνουμε πρώιμα την δική μας στοιχηματική Ανάσταση.

Που αλλού… Αγγλία Forever… Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι ξεμακραίνουν βαθμολογικά από την Λίβερπουλ που πετάει λευκή πετσέτα. Υπάρχουν όμως και μάχες στην ουρά. Πάμε σε ντουέτο για να ποντάρουμε, λιτά και περιεκτικά. Άρσεναλ – Μπόρνμουθ, Μπρέντφορντ – Φούλαμ και Μπέρνλνι – Νιουκάστλ.

Η Άρσεναλ μπορεί, το έχει, το θέλει! Είχε αλώσει στον πρώτο γύρο, με 4-0 την έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων. Και ο άσος είναι... μπετόν, απέναντι σε μια ομάδα που - πάντως - παίζει χωρίς άγχος. 12-2-1 το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» στα μεταξύ τους ματς. Στην Πρέμιερ μετρούν μόνο νίκες οι γηπεδούχοι. Όμως η Μπόρνμουθ είναι μια ομάδα που τα πάει εξαιρετικά στην κατηγορία, με υψηλή βαθμολογική συγκομιδή. Μπορεί να βρει το γκολ, σε κάθε περίπτωση.

pamestoixima.gr

Τα «κεράσια» όπως είναι το παρατσούκλι τους, όποτε συναντούν την γηπεδούχο, μα όποτε, παραβιάζουν την εστία τους. Για μια Άρσεναλ, που φέρνει τελευταία ΝG στα ματς της. Άρσεναλ και Over 2,5 δίνουν 1,51 απόδοση στο pamestoixima.gr. Θέλουμε όμως άλλο ένα παιχνίδι να…δέσει το γλυκό. Οπότε πάμε εκεί που υπάρχει κίνητρο.

Μπέρλνι – Νιουκάστλ. Η γηπεδούχος το πιστεύει και τα δίνει όλα για να σωθεί. Η Νιουκάστλ είναι μια ανάσα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει καλό πλασάρισμα. Με 3 νίκες βέβαια σε 13 εκτός έδρας ματς, δεν πείθει είναι η αλήθεια. Θα πάω στο Over 2,5 Goal, με πληρώνει 1,47 μονάδες στο pamestoixima.gr. 40€ για 89 επιστροφή θα μείνω εδώ, γιατί τα βλέπω αρκετά πιθανά!

pamestoixima.gr

Πληροφοριακά… 5 σερί νίκες τρέχει στην Πρέμιερ η Νιουκάστλ επί της Μπέρνλι. 6 σερί πάντως ήττες από τους «ανθρακωρύχους» δεν έχει δεχτεί ποτέ! Γενικότερα η Νιουκάστλ δεν συνηθίζει να παίρνει 6 σερί νίκες. Μια φορά το έχει πετύχει με την Τότεναμ. Καλό βόλι!

pagkakis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Νίκος Παγκάκης
04/05/2024 - 01:30
1 & Over 2.5
Άρσεναλ - Μπόρνμουθ
1.51
Over 2.5
Μπέρνλι - Νιουκάστλ
1.47
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!