ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
14/04/2024 — 12:41 π.μ.

Μόνη επιλογή η νίκη!

Mε μια λειψή αγωνιστική σήμερα συνεχίζονται τα play-off, αφού το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα διεξαχθεί την Πρωτομαγιά. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Λαμία νωρίς, η ΑΕΚ στο βραδινό παιχνίδι τον Άρη και έτσι θα έχουμε ένα πρόγραμμα ημιτελές ως προς την 5η αγωνιστική των play-off. Η λογική λέει πως πρόκειται για δύο παιχνίδια που εύκολα ή δύσκολα τα φαβορί θα κερδίσουν. Από τη μία όμως, θα πρέπει να σκεφτεί κανείς πως κάτι τέτοια παιχνίδια, στερούν από τον Παναθηναϊκό το να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή, από την άλλη σκέφτεται κανείς, πόσο δύσκολες στιγμές έχει περάσει φέτος κόντρα στον Άρη η ΑΕΚ, που έχει ήδη έναν αποκλεισμό και ένα 3-3 στη Θεσσαλονίκη, που της κόστισαν δύο πολύτιμους βαθμούς στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

pamestoixima.gr

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη σε μια αναμέτρηση που δεν υπάρχει άλλο περιθώριο πέρα από τη νίκη. Μετά την ήττα από τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, αλλά και το ισόπαλο 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην έδρα της, η Ένωση που είχε την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση της, θέλει να πάρει μια όσο το δυνατόν γρήγορη και όχι κοπιαστική νίκη, για να σταθεί καλύτερα στα πόδια της, δίχως να έχει τον Λιβάι Γκαρσία στη σύνθεση της. Το πρόβλημα είναι αμυντικό σε μεγάλο βαθμό και η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ. Ο Άρης που την απέκλεισε με δύο ισοπαλίες και στα πέναλτι από τα προημιτελικά του Κυπέλλου, δεν θα έχει Φαμπιάνο και Μανού Γκαρθία στη σύνθεση του, επιστρέφει όμως ο Βέλεθ, μέσα θα είναι και ο Φετφατζίδης, ενώ ο Ροζ αναμένεται να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Θα πάω στον άσο και Goal-Goal που πληρώνει στο pamestoixima.gr 3.00.

pamestoixima.gr

Ένα καλό σημείο από τη Νορβηγία που θεωρώ πιθανό για επιβεβαίωση, είναι το διπλό της Μπόντο Γκλιμτ που και φέτος έχει υψηλές βλέψεις για το πρωτάθλημα και θα θελήσει να διευρύνει το σερί της, περνώντας από μια δύσκολη έδρα, αυτή της Λίλεστρομ. Μέχρι τώρα έχει το απόλυτο με δύο στα δύο και μετά την εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στην Φρέντρικσταντ, επιβλήθηκε δύσκολα απέναντι στην Βίκινγκ με 1-0. Από καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα προέρχονται οι γηπεδούχοι που νίκησαν 2-0 την Χάουγκενσουντ. Θα πάμε με τη δυναμική της εξαιρετικής Μπόντο Γκλιμτ που στο pamestoixima.gr το διπλό της, πληρώνει 1.88.

Την ευκαιρία να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της 6ης θέσης, μπορεί να έχει η Φράιμπουργκ που θα επισκεφθεί την έδρα της καταδικασμένης Ντάρμσταντ. Στις δύο τελευταίες εξόδους της έχει πάρει νίκες απέναντι στην Μπόχουμ, αλλά και την Γκλάντμπαχ με 3-0 και φυσικά είναι ικανή να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα την φέρει στο -3 από την 6η θέση όπου βρίσκεται η Άιντραχτ, η οποία ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Στουτγκάρδη με 3-0 από το ημίχρονο. Θα ποντάρουμε σε αυτό το σημείο σε καθαρό διπλό της Φράιμπουργκ που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.90.

pamestoixima.gr

Να επανέλθει στην κορυφή της βαθμολογίας στην Τσβάιτε Λίγκα, θα προσπαθήσει η πανίσχυρη Σαν Πάουλι που προέρχεται από 4 σερί νίκες και θέλει να προσπεράσει ξανά την Χολστάιν Κίελ. Απέναντι της θα βρει την Έλβερσμπεργκ που τον τελευταίο καιρό δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα. Θεωρώ πως το ματς θα πάει στον άσο και over 2.5 που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.95, με την ομάδα από το Αμβούργο, να είναι πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 12:10: Δεν θα χαλάσουμε τις συνήθειες μας σήμερα με τα ειδικά που έχουμε καθιερώσει τις Κυριακές και πάμε να δούμε τι μπορούμε να αξιοποιήσουμε από τα ελληνικά παιχνίδια.

Από το Παναθηναϊκός - Λαμία ξεχωρίζουμε στο bet builder ready τη νίκη των πράσινων με Οver 2.5 goals και Οver 8.5 κόρνερ που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.90. Από σκόρερς αξίζει να ποντάρει κανείς για πρώτο, αν ξεκινήσει βασικος, τον Σπόραρ στο 4.75 στο pamestoixina.gr.

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη ξεχωρίζω στο bet builder ready του panestoixima.gr το να σκοράρει ο Πόνσε, νίκη ΑΕΚ και Οver 3.5 στο 3.40. Στο 5.25 να σκοράρει από δύο τέρματα και πάνω ο Αργεντινός στο pamestoixima.gr.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
14/04/2024 - 00:41
1 & Goal Goal
ΑΕΚ - Άρης
3
Μπόντο Γκλιμτ
Λίλεστρομ - Μπόντο Γκλιμτ
1.88
Φράιμπουργκ
Ντάρμσταντ - Φράιμπουργκ
1.9
1 & Over 2.5
Σαν Πάουλι - Έλβερσμπεργκ
1.95
miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
14/04/2024 - 00:41
Bet Builder Ready: 1, Over 2.5 & Over 8,5 κόρνερ
Παναθηναϊκός - Λαμία
2.9
Bet Builder Ready: 1, Over 3.5 & Πόνσερ σκόρερ
ΑΕΚ - Άρης
3.4
miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
14/04/2024 - 00:41
Σπόραρ πρώτος σκόρερ
Παναθηναϊκός - Λαμία
4.75
Πόνσε 2+ γκολ
ΑΕΚ - Άρης
5.25
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!