ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
13/04/2024 — 11:53 π.μ.

Δυνατή τριάδα για δεκαπλασιασμό!

Επιστροφή σήμερα Σάββατο με προτάσεις και παιχνίδια για όλα τα γούστα. Πολύ σημαντική στροφή για τα πλέι άουτ με το πράγμα να ξεκαθαρίζει πλέον για το ποιες ομάδες θ' απομείνουν να παλέψουν για τη σωτηρία. Το μομέντουμ δείχνει αυτή τη στιγμή τον Βόλο να σώζεται, ενώ και η Κηφισιά έχει τη δυνατότητα στο παιχνίδι της με τον Παναιτωλικό να βάλει τον αντίπαλο της με την πλάτη στον τοίχο για τα καλά. Θα μας απασχολήσει ακόμα η Γερμανία και η Ισπανία στη σημερινή στήλη. Πάμε όμως πρώτα με την επιλογή των ελληνικών πλέι άουτ.

pamestoixima.gr

Στο "Μιχάλης Κρητικόπουλος" η ομάδα των Βορείων Προαστίων, έχοντας προσπεράσει πλέον μετά τη σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, μέσα στην Τρίπολη με 2-1, μπήκαν μπροστά έναν πόντο από τον Παναιτωλικό και σε αυτό το ματς τελικό, έχουν τη δυνατότητα να βάλουν σε πολύ δυσμενή θέση τους αντιπάλους τους. Για την γηπεδούχο εκτός ο τιμωρημένος Πρίτσας που αποβλήθηκε προς το φινάλε του αγώνα με τον Αστέρα, αμφίβολος ο Τεισειρ. Από την άλλη μεριά απών ο τιμωρημένος Μλάντεν. Ο Παναιτωλικός είχε σημειώσει μια νίκη στο πρωτάθλημα στην έδρα του με αντίπαλο την Κηφισιά, στο δεύτερο ματς είχε πάρει ισοπαλία, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Νίκη της γηπεδούχου ή ισοπαλία και Οver 2.5 το βρίσκουμε στην εξαιρετική απόδοση του 3.00 στο panestoixima.gr και θα το επιλέξουμε.

Η Στουτγκάρδη αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη ευχάριστη έκπληξη φέτος στην Μπουντεσλίγκα, μετά τη Λεβερκούζεν που στέφεται πρωταθλήτρια, ίσως ακόμα και σήμερα, και μετά την επιστροφή επικράτηση της στο Ντόρτμουντ με 1-0 την περασμένη εβδομάδα, θέλει μια ακόμα νίκη απεναντι στην Άιντραχτ για να διατηρήσει ακέραιες ελπίδες για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, όπου ισοβαθμεί τώρα με την Μπάγερν. Από την άλλη μεριά η Άιντραχτ βλέπει να μπαίνει σε κίνδυνο η έκτη θέση, μετά και τη χθεσινοβραδινή νίκη της Άουγκσμπουργκ που μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά. Ο Βάγκνομαν δίνεται εκτός για την γηπεδούχο, ενώ αμφίβολος από της άμυνα της και ο Ρούσο. Εκτός ο στόπερ Τούτα και ο μέσος Εμπιμπέ, αμφότεροι με τιμωρία για τη φιλοξενούμενη. Στο 1.90 ο άσος και Οver 2.5, στο pamestoixima.gr.

pamestoixima.gr

Ποντάροντας στο γεγονός πως ο Τσάβι θα κάνει ροτέισον ενόψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με την ΠΣΖ, αλλά και των απουσιών, λόγω τιμωρίας, του Λεβαντόφσκι και του Κανσέλο, θα ποντάρω στο Goal - Goal στο εκτός έδρας ματς τους με την Κάντιθ που καίγεται για βαθμούς. Στο 1.82 βρίσκουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο pamestoixima.gr.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
13/04/2024 - 11:53
Ισοπαλία
Κηφισιά - Παναιτωλικός
3
1 & Over 2.5
Στουτγκάρδη - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
1.9
Goal - Goal
Κάντιθ - Μπαρτσελόνα
1.82
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!