ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
11/04/2024 — 12:18 π.μ.

Ευρωπαϊκή τριάδα με Ελληνικό άρωμα!

Πάμε για την πρώτη στήλη της εβδομάδας, με έντονο το Ελληνικό ενδιαφέρον, λόγω των δύο προημιτελικών του Conference League, όπου έχουμε την εκπροσώπηση από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά και τους προημιτελικούς του Europa με πολλά ζευγάρια, να συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον. Για τους φίλους των ειδικών στοιχημάτων, όπως κάνουμε και τις τελευταίες Κυριακές με τα πλέι-οφ, θα έχουμε έξτρα προγνωστικά, που θ' αναρτηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης.

pamestoixima.gr

Στην αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με τον ΠΑΟΚ, έχουμε ένα παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι έρχονται από ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα με τη νίκη απέναντι στην Άντερλεχτ με 3-1. Εκτός μάχης για την βελγική ομάδα θα είναι ο Σκοβ Όλσεν (μεσοεπιθετικός) και ο πορτιέρε Μινιολέ. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα και όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ, θα ξεκινήσουν σαν βασικοί οι Κωνσταντέλιας και Τάισον. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα κυνηγήσει σκορ σε αυτή την αναμέτρηση, η Μπριζ δείχνει σε καλή κατάσταση, θεωρώ πως το Goal-Goal και Over 2.5 σε αυτή τη συνάντηση, που στο pamestoixima.gr πληρώνει 2.12, αποτελεί ένα πολύ καλό σημείο.

pamestoixima.gr

Από το Conference League, πάμε στο Europa και στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Αταλάντα. Η ομάδα του Μπέργκαμο στην προηγούμενη φάση, είχε δύσκολο έργο με αντίπαλο την Σπόρτινγκ, αλλά τα καταφέρε περίφημα, τώρα όμως έχει ένα πολύ ψηλότερο εμπόδιο μπροστά της. Από την άλλη οι "ρεντς" βρίσκονται μέσα στη μάχη για την κατάκτηση της Premier League, αλλά δεν μπόρεσαν να κερδίσουν στο "Ολντ Τράφορντ" για να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή. Θα δώσουμε προβάδισμα για την ομάδα του Κλοπ με 1 & Οver 2.5 γκολ που στο pamestoixima.gr πληρώνει 1.70.

pamestoixima.gr

Για την ιταλική μάχη ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρόμα, το Goal - Goal αποτελεί κατά την άποψη μου μια πολύ καλή επιλογή, σε αυτή τη μάχη ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Από απουσίες, Καλούλου, Τομόρι (αμυντικοί) θα είναι εκτός για τους ροσονέρι, ο Αζμούν εκτός και τιμωρημένος ο Ντικά (στόπερ) για τους τζιαλορόσι. Το Goal-Goal πληρώνει 1.98 στο pamestoixima.gr.

Τα λέμε το μεσημεράκι με μερικά ειδικά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17:10: Πάμε να δούμε κάποια ειδικά στοιχήματα για δύο βραδινά παιχνίδια με βάση τις αποδόσεις στο pamestoixima.gr.

Στην αναμέτρηση της Μπριζ με τον ΠΑΟΚ βρίσκουμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την προοπτική για να σκοράρει ο Τάισον που λογικά θα ξεκινήσει με βάση το ρεπορτάζ. Το να σκοράρει ο Βραζιλιάνος άσος πληρώνει 4.00 στο pamestoixima.gr, ενώ στην ίδια τιμή βρίσκουμε και το γκολ για οποιαδήποτε στιγμή από τον Βανάκεν για την Μπριζ. Πολύ καλή απόδοση στο bet builder ready του pamestoixima.gr, το σκοράρισμα του Μπράντον σε συνδυασμό με νίκη ΠΑΟΚ και over 9.5 κόρνερ στο 9.00.

pamestoixima.gr

Επιλογή θα κάνω και για τον ιταλικό εμφύλιο του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στη Μίλαν και τη Ρομα. Σε δικό μας bet builder χτίζοντας το στο pamestoixima.gr έξι τελικές στο στόχο της Μίλαν (οver 5.5), τρεις της Ρόμα (over 2.5) και γκολ γκολ μας δίνουν απόδοση 6.00.

miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
11/04/2024 - 00:18
Goal - Goal & Over 2.5
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
2.12
1 & Over 2.5
Λίβερπουλ - Αταλάντα
1.7
Goal - Goal
Μίλαν - Ρόμα
1.98
miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
11/04/2024 - 00:18
Bet Builder Ready: Μπράντον σκόρερ, νίκη ΠΑΟΚ & Over 9,5 κόρνερ
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ
9
miaoulis
ANTI-BOOKER SPECIALIST
Κώστας Μιαούλης
11/04/2024 - 00:18
Bet Builder: Μίλαν Over 5.5 τελικές στον στόχο, Ρόμα Over 2.5 τελικές & Goal - Goal
Μίλαν - Ρόμα
6
Σούπερ Τριπλή Προσφορά* Γνωριμίας. Χωρίς Κατάθεση. Δωρεάν για όλους!