Betfighter
Ανοιχτά δελτία (0) - Ιστορικό Μπάνκας
betfighter

Και όλος ο κόσμος κουβά..

Εδώ ειμαστε κιμπάρηδες μου και σήμερα. Στόχος και απόψε το ταμείο. Με τις ρεβανς του Τσου Λου. Όλα τα σκορ κρύβουν ίντριγκα. Κανένα ζευγάρι δεν έχει ξεκάθαρα δεδομένα και το ποια ομάδα θα περάσει είναι ζόρικη υπόθεση.

Στο Μπαρτσελόνα - Παρί ο φίλος μου ο πλυντηριάς για μια ακόμα φορά πικράθηκε. Η Παρί ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Οι Μπλαουγκράνα γύρισαν το ματς τούμπα και έχουν ένα προβάδισμα καλό. Λογική επιλογή τα γκολ μιας και ένα γκολ να επιτευχθεί τότε θα μυρίσει μπαρούτι. Το ίδιο ισχύει και για τα σημερινά αλλά και για τα αυριανά ζευγάρια. Ωστόσο θα τηρήσω αποστάσεις μιας και η σκοπιμότητα μπορεί να παίξει το ρόλο της και να δούμε καμιά σούπα. Και ξέρετε μετά τι έχει να γίνει έτσι; Οι μπουκ θα γεμίσουν με χρήμα μιας και όλος ο πλανήτης σίγουρα θα έχει ποντάρει στα γκολ. Οπότε ο BetFighter θα το πάει πιο έξυπνα και θα πάει με κάρτες. Και 0-0 να λήξει το ξύλο θα πέσει. Διακυβεύονται πολλά.

Μια απο τα ίδια και στο Ντορτμουντ - Ατλέτικο. Με τους ροχιμπλάνκος να έχουν ένα προβάδισμα με το 1-2 στα πόδια τους. Και όταν μιλάμε για Ατλέτικο σίγουρα μιλάμε για τσαμπουκά και κλωτσίδι. Και επειδη το γήπεδο θα βράζει και εδώ οι 5 κίτρινες κάρτες νομίζω είναι εφικτές. Για σημείο κοιτάζω προς τα δεξιά όμως τελικά αποφάσισα να απέχω και εδώ.

Με καρτούλες σήμερα λοιπον και αύριο τα ξαναλέμε με τα δυο επόμενα ζευγάρια.

betfighter
Betfighter
16/04/2024 — 12:03 π.μ.
Μπαρτσελονα - Παρι Οβερ 4.50 κιτρινες1.5
win
Ντορτμουντ - Ατλέτικο Μ. Οβερ 4.50 κιτρινες1.57
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 2.36 58.88
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 63 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 66 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 66 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 67 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.